Odds-analyse: Serbien – Ghana

0

Første kamp i gruppe D står mellem Serbien og Ghana. Der lagt op til to forskellige typer hold i det der godt kan gå hen og blive en gyser.

Serbien og Ghana er begge hold som kæmper om at sikre sig 2. pladsen i gruppe D, da Tyskland må siges at være storfavoritter til 1. pladsen. Der kommer derfor til at blive hård kamp om hvem der får lov til at gå videre fra gruppespillet, i den duel mener jeg dog at Ghana står svagest.

Den ghanesiske superstjerne Michael Essien kom som de fleste ved, ikke med til VM grundet skade. Derfor er anførertjansen gået til Stephen Appiah der allerede har været ude og meddele at han frygter Serbien, som han mener, ser uhyggelig skarpe ud.

Og her vil jeg give den rutineret Appiah ret. Serbien har et af de mest frygtindgydende hold i deres fodboldhistorie, men stjernespillere over hele linjen – det kan sagtens vise sig at blive for stor en mundfuld for Ghana.

Forsvaret kommer til at bestå af de to forsvarskrumtapper Nemanja Vidic og Branislav Ivanovic. Samtidig med det har man en sikker sidste skanse i målmanden Stojkovic der som regel holder et højt niveau. Offensiven er også en god blanding af kreatører og fysisk stærke targetspillere, noget at jeg tror, vil knække den ghanesiske defensiv.

Jeg vil faktisk gerne indrømme at jeg har store forventninger til Serbien ved dette VM, jeg tør endda godt sige at de kunne være en lumsk underdog til at gå hele vejen. Spiller potentialet er der, om det kan udnyttes må tiden vise.

Jeg tror i hvert fald på serbisk sejr i denne første kamp i gruppe D. Hvis du i stedet tror på Ghana, så kan du hente en Ghana sejr til odds 3.70 hos bet365

Odds: Serbien-sejr

Set til 2.20 hos Ladbrokes.com

Skriv en kommentar