Odds-analyse: Slovakiet – Paraguay

0

Begge hold fik 1-1 i deres første kamp ved slutrunden, dog var der stor spillemæssig forskel på de to hold. Slovakiet der måtte se sig snydt af New Zealand, mens Paraguay på fantastisk vis fik sikret et point mod Italien.

Jeg kiggede noget mærkeligt ved sidste kamp mellem Italien og Paraguay, da jeg så at man havde undladt både Cardozo og Santa Cruz - to enormt farlige herrer. I stedet var det blevet til Nelson Valdez og Lucas Barrios, begge fra Dortmund.

Det vidner noget om bredden især i offensiven hos det sydamerikanske hold. Men alligevel har ingen af de dyre offensive folk været i målaktion, eneste Paraguay mål har forsvarsspilleren Alcaraz stået for, på et vedplaceret hovedstød mod italienerne.

Slovakiet har stjernen Vladimir Weiss, i hvert fald er han omdrejningspunktet hos det østeuropæiske hold. Han mangler endnu sit gennembrud i Premier League, hvor han har været udlejet til Bolton fra Manchester City.

Men jeg synes Slovakiet så tandløse ud i sidste kamp, mens Paraguay i momenter viste noget af det rigtige, som kan være nøglen til sejr i dag. Jeg tror og håber på offensiv besejre defensiv i dag, selvom det ikke altid er tilfældet - her tænker jeg blandt andet tilbage på Champions League semifinalen mellem Barcelona og Inter.

Odds: Paraguay-sejr
Set til 2.15 hos Expekt.com

Skriv en kommentar