Odds-analyse: Spanien – Schweiz

0

VM favoritterne fra Spanien gør deres VM entre mod en aldeles overkommelig modstander, når afslutter 1. spillerunde i dag.

Spanien er storfavoritter til kampen i dag, selvom der har været snak om at Iniesta muligvis ikke er med i startopstillingen i dag. Truppens bredde gør dog, at det ikke er et større problem end som så. Del Bosque, manageren for Spanien, har dog udtalt at han regner med at have Iniesta klar.

Spaniens form er som den skal være, seneste 5 kampe er forventeligt nok endt med 5 sejr, mens Schweiz ikke har fået en eneste sejr i 5 kampe. 3 tabte og 2 uafgjort er det blevet til, mod modstandere der ellers burde være til at slå.

Til gengæld er Schweiz plaget af en enkel, men væsentlig skade. Alexander Frei er nemlig meldt ude af den første kamp, og det kan betyde at der kommer ændringer i den Schweiziske offensiv.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om dagens udfald, Spanien vil sejre. Det kunne godt blive med et par mål, men eftersom den schweiziske defensiv egentlig er rimelig god, så er det ikke noget jeg vil love, eller ville turde spille på.

Tilgengæld tør jeg godt spille på at Spanien vinder, og hvis du også tør det, så kan du hente 1.29 igen hos Ladbrokes.com

Odds: Spanien-sejr
Set til 1.29 hos Ladbrokes.com

Skriv en kommentar