Officielt: Spansk landstræner fyret

2

Spaniens fodboldforbund kunne ikke acceptere, at Julen Lopetegui takkede ja til Real Madrid. Derfor er han blevet fyret med omgående virkning.

Spaniens landstræner hedder ikke længere Julen Lopetegui. Tirsdag stod det klart, at han overtager tøjlerne i Real Madrid.

Efter planen skulle han starte efter VM, men det spanske fodboldforbund er blevet så oprørte over Lopeteguis beslutning, at man har besluttet at fyre ham bare to dage før Spaniens første kamp.

"Vi takker Julen for alt, hvad han har gjort, men vi er nødt til at fyre ham. Der skal være en klar forståelse for, hvordan man agerer, når man arbejder i det spanske fodboldforbund," siger præsidenten for det spanske fodboldforbund, Luis Rubiales, på pressemødet ifølge spanske Marca, og han uddyber:

"Forhandlingerne (med Real Madrid, red.) er foregået uden nogen besked til forbundet. Vi fik det at vide blot fem minutter inden pressemeddelelsen blev sendt ud."

Julen Lopetegui forlængede sin kontrakt med det spanske fodboldforbund tilbage i maj måned, og derfor kom det åbenlyst som et chok for dem, at han valgte at takke ja til Real Madrid, hvor han afløser Zinedine Zidane.

Det står endnu ikke klart, hvem der skal være Spaniens landstræner under VM.

2 kommentarer

  1. Redaktionen den

    Hej Patrick. Ikke endnu, men det bliver nok enten Fernando Hierro, som er sportsdirektør i forbundet, eller U21-landstræneren Albert Celades.

Skriv en kommentar