Olsen udpeger sine 23 spillere fredag

0

Landstræner Morten Olsen har besluttet, at han først udtager sin endelige VM-trup fredag, hvilket er dagen, hvor holdet samtidig rejser til Sydafrika.

Morten Olsen gav først udtryk for, at han ville udtage sin endelige VM-trup på 23 spillere i dag, men derefter valgte han, at udskyde beslutningen til i morgen, hvilket vil sige, efter at landsholdet har spillet kampen færdig mod Senegal i aften.

"Vi har et rigtigt godt overblik over mulighederne for at sammensætte den endelige trup på 23 spillere. I aften får vi så chancen for et sidste indtryk med kampen mod Senegal," sagde landstræner Morten Olsen tidligere i dag i en pressemeddelelse.

"Derefter bliver det positivt at kunne glæde de 23 af spillerne med beskeden om, at de skal med til Sydafrika."

Morten Olsen skal vælge 23 spillere blandt de 27 spillere, der udgør bruttotruppen. Han er godt klar over, at han kommer til at skuffe en række spillere.

"Det gælder i mindst lige så høj grad om at tage et stort menneskeligt hensyn til de fire spillere fra bruttotruppen, som vi desværre ikke kan tage med. Derfor tager vi os den fornødne tid til samtalerne, og vi vil vente til fredag med at meddele spillerne og derefter offentligheden om vores beslutning."

Det danske landshold drager til Sydafrika fredag aften.

Skriv en kommentar