Olsen venter med udtagelse af målmænd

0

Den danske landstræner, Morten Olsen, ønsker at vente til den 1. juni med at udpege sine tre målmænd, der skal med i VM-truppen til Sydafrika.

Danmarks landstræner Morten Olsen havde i første omgang til hensigt, at offentliggøre sine tre valg på målmandsposten forud for VM i Sydafrika allerede den 10. maj, men denne beslutning er nu lagt på is.

Efter at førstevalget på målmandsposten, Thomas Sørensen, er kommet til skade med sin albue, ønsker Olsen at udskyde den endelige udtagelse af keeperne.

"Vi vil ikke udtage de tre målmænd 10. maj. Det er logisk. Hvis vi sætter os fast på Thomas Sørensen, og han ikke kan spille, så har vi et problem. I stedet vil vi vente til 1. juni, når vi skal offentliggøre over for FIFA, hvilke spillere der skal med," forklarer Morten Olsen ifølge spn.dk.

"Vi vil gå meget langt for at få Thomas Sørensen med til VM, for han har været en fantastisk målmand i de 10 år, jeg har været landstræner, og det er han stadigvæk. Det er ikke en belønningstur, men det er fordi, at han er vores bedste målmand. Sådan er det," understreger Morten Olsen.

Skriv en kommentar