Optakt: Italien – Costa Rica

0

To hold med sejre i bagagen mødes i gruppe D i aften. Både Italien og Costa Rica fik således tre point i første VM-kamp.

At Italien slog England, var ikke voldsomt overraskende. Men at Costa Rica vandt 3-1 over Uruguay, var der ikke mange, der havde regnet med.

Det blev mere imponerende af, at Costa Rica efter de første 45 minutter endda var bagud 1-0. Men efter en fremragende anden halvleg kunne de undertippede costericanere fortjent sætte tre point på kontoen.

Fokus på holdene:

Italien:

Det lignede kampen om førstepladsen, da Italien mødte England i første VM-kamp. Italien sejrede, og derfor ser det rigtig lovende ud for de azurblå.

Samtidig led Uruguay, outsideren i gruppen, som sagt et overraskende nederlag, hvilket gør situationen i gruppe D endnu mere gunstig for italienerne.

En sejr i aften vil betyde, at Pirlo og co. er meget tæt på snuppe førstepladsen i gruppen.

Costa Rica:

På forhånd lignede det tre kampe og tre nederlag for Costa Rica. Men den chokerende sejr over Uruguay har pludselig åbnet nogle muligheder for Costa Rica.

Der venter stadig to yderst svære opgør mod Italien og England, men hvis costericanerne spiller ligeom, de gjorde i de sidste 45 minutter mod Uruguay, kan der sagtens komme flere point på kontoen.

Hold øje med:

Andrea Pirlo (Italien): Den italienske playmaker med det enorme overblik spillede en flot kamp mod England, hvor han strøg om sig med lækre afleveringer.

Costa Rica vil formentlig stå dybt i store dele af aftenens kamp, og så kan Pirlos geniale frispilninger blive afgørende.

Joel Campbell (Costa Rica): Han spillede en supergod kamp mod Uruguay, og det er også i aften ham, der skal score målene for Costa Rica.

Campbell får dog svære arbejdsbetingelser mod et stærkt italiensk forsvar.

Seneste nyt om holdene:

Italien:

Mattia De Sciglio sad over mod England med en lægskade. Men backen har selv meldt sig klar til aftenens opgør, hvorfor det må formodes, at han starter inde.

Også Gianluigi Buffon glippede Italiens første opgør. Han skulle dog være klar til Costa Rica-kampen.

Costa Rica:

Der skulle ikke være nogen skader hos Costa Rica, der formentlig stiller med de samme 11 som mod Uruguay.

Forventede startopstillinger:

Italien:

Buffon

Darmian – Barzagli – Chiellini – De Sciglio

Marchisio – Pirlo – De Rossi

Veratti – Candreva

Balotelli

Costa Rica:

Navas

Gamboa – Gonzalez – Umaña – Diaz

Duarte

Ruiz – Tejeda – Borges – Bolaños

Campbell

Praktisk information:

Kampens dommer: Enrique Osses (Chile)

Stadion: Arena Pernambuco, Recife

Spille-tidspunkt: 18:00

Vises på: DR1

Skriv en kommentar