Optakt til VM-testkamp: Østrig – Danmark

0

Danmark skal i aften klokken 20.30 dansk tid møde Østrig på udebane på Ernst Happel Stadion i en venskabskamp i Wien. Morten Olsen vil sandsynligvis foretage en række eksperimenter, fordi en række af landsholdsprofilerne er ude med skader.

Årets første venskabskamp forud for VM, bliver i aften afviklet for Danmarks vedkomne. Det danske landshold møder Østrig på udebane, nærmere betegnet på Ernst Happel Stadion, der ligger i Wien.

Danmark mødte senest Østrig tilbage i 1991, da kvalifikationen til EM-slutrunden i 1992 blev afviklet. Danskerne vandt med hele 3-0, og efterfølgende vandt de som bekendt også EM i 1992.

Danmarks landshold har ikke lidt nederlag på udebane siden november måned 2007, og hvis de besejrer Østrig i aften, vil det være deres tiende udebane-kamp i træk uden nederlag.

Østrigs trup-status:

Hjemmeholdet kan glæde sig over, at have anføreren Emanuel Pogatetz tilbage, efter at han har været ude med en skade i godt et år.

Den østrigske landstræner, Dietmar Constantini, må dog se bort fra Sebastian Proedl, Gyorgy Garics, Erwin Hoffer og Stefan Maierhofer.

Danmarks trup-status:

Landstræner Morten Olsen ventes, at tage nogle interessante kort op af lommen, fordi landsholdsprofilerne Lars Jacobsen, Jakob Poulsen, Martin Jørgensen, Christian Poulsen, Jon Dahl Tomasson samt Daniel Agger alle er ude med skader.

Werder Bremens Daniel Jensen samt Silkeborg IF's Jim Larsen vil højst sandsynligt være nogle af aftagerne. Det danske stortalent, Christian Eriksen, er udtaget til aftenens trup, og dermed gør han muligvis debut i aften.

Forventede startopstillinger:

Østrig:

Gratzei

Scharner - Dragovic - Dag - Fuchs

Drazan - Hoelzl - Jantscher - Kavlak

Wallner - Janko

Danmark (Bekræftet):

Thomas Sørensen

Michael Silberbauer – Simon Kjær – Per Krøldrup – Leon Jessen

William Kvist – Daniel Jensen – Thomas Kahlenberg

Dennis Rommedahl – Nicklas Bendtner – Michael Krohn-Dehli

VM-guide.dk’s bud på kampen:

Trods rollen som udebanehold, må Danmark alligevel vurderes som favoritter i opgøret. De har en stærk udebanestatistik, og de har mange spillere, som spiller for nogle af Europas største klubber.

Vi tror, at danskerne vil rejse hjem fra Østrig med en sikker 2-0-sejr i bagagen.

Skriv en kommentar