Overblik: Dagens VM-kvalkampe, gruppe C

0

VM-guide.dk giver dig her overblikket over, hvordan det er gået i de ni europæiske VM-kvalifikationsgrupper, som er spillet her til aften.Thomas Müller

Gruppe C

Kazakhstan – Tyskland 0-3

Det blev en stensikker sejr til det tyske stjernemandskab, som via tre scoringer fra henholdsvis Bastian Schweinsteiger, Mario Götze og Thomas Müller vandt 3-0 ude mod Kazakhstan. Da svenskerne samtidig smed point mod Irland, er Tyskland nu alene i spidsen af gruppe C.

Sverige – Irland 0-0

Ganske som ventet blev det en taktisk præget kamp, da Sverige i aftes tog imod Irland i gruppe C. Kampen sluttede 0-0, og derfor er kampen om andenpladsen stadig helt åben. Selvom svenskerne tidligere i VM-kvalifikationen har spillet 4-4 imod Tyskland, virker det mest sandsynligt, at Sverige snupper andenpladsen i gruppe B, da tyskerne virker en tand skarpere. Irland er dog stadig også 100 % inde i billedet til playoff-pladsen.

Østrig – Færørene 6-0

At Østrig ville vinde aftenens kamp imod Færørene, var ikke overraskende. Til gengæld er det en smule overraskende, at østrigerne vandt med tenniscifrene 6-0 efter 3-0 ved pausen. Med sejren rykker Østrig op på en delt tredjeplads med Irland, hvor de kun har ét point op til svenskerne på andenpladsen. Derfor er det stadig masser af spænding i gruppe C.

Skriv en kommentar