Overblik: Dagens VM-kvalkampe, gruppe G

0

VM-guide.dk giver dig her overblikket over, hvordan det er gået i de ni europæiske VM-kvalifikationsgrupper, som er spillet her til aften. VM fodbold

Gruppe G

Bosnien-Hercegovina – Grækenland 3-1

Topkampen i gruppe G endte med Bosnien-Hercegovina som vindere. Dermed står Edin Dzeko og co. med gode chancer for at snuppe gruppens førsteplads og VM-billetten. Netop Dzeko scorede to gange i 3-1-sejren over Grækenland, mens Vedad Ibisevic scorede det sidste mål for hjemmeholdet, efter at Zvjezdan Misimovic i første omgang havde misbrugt et straffespark. Grækerne fik i overtiden pyntet på resultatet ved Theofanis Gekas. Sejren betyder, at Bosnien-Hercegovina nu ligger alene i spidsen af gruppe G med 13 point efter fem kampe. Grækerne ligger dog lunt på andenpladsen med 10 point efter lige så mange kampe.

Slovakiet – Litauen 1-1

Slovakiet havde alletiders chance for at spille sig helt ind i varmen af gruppe G igen i dag. Det krævede dog en sejr hjemme over Litauen, hvilket slovakkerne ikke formåede. 1-1 sluttede kampen, som betyder, at Slovakiet forbliver på trejdepladsen med otte point. Selvom man kun har to point op til Grækenland på andenpladsen, ser det vanskeligt ud for Slovakiet, da man har tabt hjemme til Grækenland, mens man endnu ikke har mødt Bosnien-Hercegovina. Samtidig var dagens 1-1-kamp anden gang i VM-kvalifikationen, at Slovakiet smed point imod Litauen.

Liechtenstein – Letland 1-1

Bestemt ikke en særlig ophidsende kamp i gruppe G med to nationer, der hører til i bunden. Alligevel var det skuffende for Letland, at de ikke formåede at slå et af Europas absolut dårligste mandskaber. 1-1 sluttede kampen i Vaduz.

Skriv en kommentar