Optakt: Argentina – Bosnien-Hercegovina

0

Argentina - Bosnien-HercegovinaArgentina tager hul på VM-slutrunden søndag, når de møder VM-debutanterne fra Bosnien-Hercegovina.

Argentina og Bosnien-Hercegovina sparker gruppe F i gang, når de to hold står over for hinanden søndag kl. 24:00 i Rio de Janeiro.

Argentinerne vil forsøge at komme godt fra start og tage et skridt nærmere knockout-fasen, men Bosnien-Hercegovina vil ikke gøre det nemt for Messi og co. Selvom kampen mod Argentina er deres VM-debut, er de en modstander, der skal tages seriøst.

Fokus på holdene:

Argentina:

Argentinerne havde en god kvalifikation til slutrunden, hvor de toppede deres gruppe og kun led to nederlag. De sluttede deres forberedelser til VM af med at vinde deres kampe mod Slovenien og Trinidad og Tobago.

Argentina har en giftig offensiv med spillere som Messi, Agüero og Higuain, hvor vi formentlig vil se Agüero i en central rolle med Messi til højre og Higuain med udgangspunkt i venstresiden, hvis han bliver klar.

Bosnien-Hercegovina:

Bosnien-Hercegovina råder over spillere som Miralem Pjanic og Edin Dzeko, som har erfaring med at spille i Europas bedste ligaer. De to herre er ofte en farlig kombination for modstanderne, når de trækker i nationaldragten.

Holdet sluttede lige akkurat på førstepladsen i deres kvalifikationsgruppe foran Grækenland, men kun på grund af en bedre målscorer. De vandt ligesom Argentina begge deres opvarmningskampe til VM over Mexico og Elfenbenskysten.

En af de største bekymringer for Bosnien-Hercegovina må være, om de kan stå distancen i defensiven. Det kan især blive svært, hvis Argentina kommer foran tidligt i opgøret.

Fakta:

- Argentina har vundet ni og kun tabt en enkelt af deres seneste 12 VM-gruppekampe. I de kampe har de scoret 24 mål og kun lukket fire ind.

- Bosnien-Hercegovina er de eneste VM-debutanter ved dette års VM.

- Lionel Messi har kun scoret et mål på 571 minutter i VM-sammenhæng.

- Argentina har vundet de to tidligere opgør mellem de to nationer – syv mål og uden at lukke nogen ind.

- Ingen spiller var involveret i flere scoringer end Edin Dzeko i den europæiske kvalifikation. Ti scoringer og 4 oplæg.

- Argentina vil gå efter at vinde deres tredje VM-titel. De vandt i 1978 og 1986.

Seneste nyt om holdene:

Argentina:

Det er usikkert, om Argentina kan bringe offensivspilleren Gonzalo Higuain i spil til deres første kamp ved denne slutrunde. Det afgøres først kort tid inden kampen.

Derudover er også Lucas Biglia og Martin Demichelis tvivlsomme.

Bosnien-Hercegovina:

Sejad Salihovic er tvivlsom for Bosnien-Hercegovina på grund af en skade. Udover det har holdet ikke nogen bekymringer i forhold til skader og kan stille med stærkeste mandskab.

Hold øje med:

Lionel Messi (Argentina):

En af verdens allerbedste fodboldspillere. Der hviler et stort pres på Messi, som endte som nummer to på topscorerlisten i den spanske liga med 28 scoringer i 31 kampe for Barcelona og 11 målgivende afleveringer til sine holdkammerater.

Edin Dzeko (Bosnien-Hercegovina):

Kommer til VM som vinder af Premier League med Manchester City. Dzeko bidrog med 16 mål i 31 kampe og er en nøglespiller for Bosnien. Han har evnerne til at udfordre det argentinske forsvar, som ikke altid ser så stærkt ud.

Forventede startopstillinger:

Argentina:

Romero

Zabaleta – Garay – Fernandez – Rojo

Mascherano – Gago

Di Maria

Messi – Agüero - Higuain

Bosnien-Hercegovina:

Begovic

Mujdza – Spahic – Kolasinac – Salihovic

Besic – Pjanic

Hajrovic – Misimovic – Lulic

Dzeko

Odds på kampen (Bet365):

1X2: 1.40 | 5.00 | 9.00
O/U 2.5 mål: 1.80 | 2.00
Begge hold scorer: 2.10 | 1.66
Vinder 1.halvleg: 1.83 | 2.40 | 8.00
Vinder 2. halvleg: 1.72 l 2.75 l 6.00
O/U 10.5 hjørnespark: 1.90 | 1.80
Kort O/U 4.5: 2.20 | 1.61
Selvmål Ja/Nej: 11.00 | 1.050
Rødt kort Ja/Nej: 3.75 | 1.25
Messi scorer i kampen / første mål: 1.72 | 3.60
Agüero scorer i kampen / første mål: 2.37 | 5.50
Dzeko scorer i kampen / første mål: 3.57 | 9.50
Di Maria scorer i kampen / første mål: 3.40 | 8.50

Praktisk information:

Kampens dommer: Joel Aguilar (El Salvador)

Stadion: Estádio do Maracanã, Rio de Janeiro

Spille-tidspunkt: 24:00

Vises på: TV 2

Skriv en kommentar