Portugal og Schweiz sejrede begge – gruppefinale venter på tirsdag

0

I gruppe B vandt Portugal 2-0 over Andorra, mens Schweiz bankede Ungarn 5-2. Det betyder, at der venter en ægte gruppefinale på tirsdag.

Hvis Portugal og Schweiz formåede at slå hhv. Andorra og Ungarn i aften, ville der vente en gruppefinale på tirsdag, hvor Portugal og Schweiz skal tørne sammen.

Før aftenens runde lå schweizerne tre point foran Cristiano Ronaldo og co., som til gengæld havde en klart bedre målscore end Schweiz.

Portugal var kæmpefavoritter ude mod Andorra, men højst overraskende lykkedes det ikke for portugiserne at få hul på bylden før pausen.

Ronaldo startede på bænken, men fra anden halvlegs start kom verdensstjernen så på banen, og det var netop ham, der gav Portugal den forløsende 1-0-scoring efter 63 minutters spil.

Fire minutter før tid fik AC Milans angriber Andre Silva definitivt lukket kampen med sin scoring til 2-0, som også blev kampens resultat.

Schweiz, som hidtil har været helt suveræne i gruppe B med otte sejre i otte kampe, fortsatte de stærke takter, da Ungarn i Basel blev smadret med 5-2 efter 3-0 ved pausen.

Det betyder som sagt, at der venter en ægte gruppefinale tirsdag aften, hvor Portugal hjemme tager imod Schweiz. En portugisisk sejr vil sende dem til VM, mens alt andet vil betyde, at det i stedet er Schweiz, som er VM-klar.

Skriv en kommentar