Ronaldo er klar til USA-kamp

0

Cristiano Ronaldo er med for Portugal, når de i nat møder USA. Til gengæld er fire andre portugisiske profiler ude.

Der har været mange spekulationer og bekymringer, men Cristiano Ronaldo er klar til at spille i Portugals vigtige kamp mod USA.

Ronaldo, der til daglig spiller for Real Madrid, har de seneste uger døjet med en skade, men den portugisiske træner bekræfter, at han er med.

- Cristiano spillede vores sidste kamp. Han træner hver dag sammen med os alle sammen, så Cristiano er fit, siger Portugals landstræner Paulo Bento ifølge eb.dk til nyhedsbureauet dpa.

Ronaldo var med i Portugals første kamp, men spillede langt fra op til sit bedste. Holdet tabte hele 4-0 til Tyskland og står dermed i en presset situation frem mod opgøret mod USA, men Paulo Bento understreger, at presset ikke er større på Ronaldo end resten af mandskabet.

- Jeg har fortalt ham, at jeg aldrig vil give ham ansvaret for at løse alle holdets problemer. De problemer er mine. Jeg mener ikke, at han er under større pres nu end ved andre lejligheder, udtaler han.

I den afgørende kamp mod USA må Portugal-træneren se bort fra Pepe, Coentrao, Hugo Almeida og Rui Patricio.

- Lad os nu stoppe md at tale om dem, der ikke er med, og i stedet koncentrere os om at spille. Situationen er meget simpel. Enten vinder vi, eller også pakker vi vores kufferter, siger Paulo Bento.

Hvis Portugal skal holde sig inde i kampen om videre avancement skal de vinde over USA.

Skriv en kommentar