Russiske værter vandt stensikkert

0

Rusland og Saudi-Arabien sparkede VM-slutrunden i Rusland i gang her til aften. Russerne hentede en stensikker 5-0-sejr.

Rusland og Saudi-Arabien startede begge lidt nervøst ud, da de tog hul på VM-slutrunden som de første mandskaber i aktion.

Saudi-Arabien stod for de fleste offensive tiltag i begyndelsen af kampen uden dog at komme frem til noget nævneværdigt.

Efter elleve minutters spil kom så VM 2018's første scoring. Den blev sat ind af Yury Gazinskiy. Efter et hjørnespark fik russerne blokeret et skud, hvorefter bolden røg ud til Aleksandr Golovin, der sendte et godt indlæg ind ved bagerste stolpe.

Her dukkede Gazinskiy op på den rigtige side af offside, og han headede flot russerne foran.

Tre minutter senere var russerne tæt på at udbygge føringen, men i den situation blev der fløjtet for offside - ganske korrekt viste tv-billederne.

Efter 20 minutters spil var Saudi-Arabien tæt på at udligne, efter et godt omstillingsspil, men russerne fik clearet inden Mohammad Al-Sahlawi kom frem til bolden.

I det 23. minut blev russerne tvunget til at foretage kampens første udskiftning, da Alan Dzagoev pådrog sig det, der lignede en fibersprængning i baglåret. Dermed kan hans VM meget vel være forbi.

I stedet blev Denis Cheryshev skiftet ind, og han skulle vise sig at få en nøglerolle senere i opgøret.

Med to minutter tilbage af første halvleg, kom Cheryshev nemlig på måltavlen. Russerne kombinerede sig godt igennem, inden bolden havnede for fødderne af Cheryshev, der lavede en skudfinte, som snød to forsvarere fra Saudi-Arabien, hvorefter han bankede bolden op i netmaskerne til 2-0.

Anden halvleg startede med russisk dominans, og det var tydeligt at russerne følte sig ovenpå, grundet den komfortable føring.

Det massive pres fra russerne udmøntede dig i flere scoringer. Efter 71 minutter kunne Artem Dzyuba gøre det til 3-0, da han flot headede bolden i nettet efter et indlæg af Aleksandr Golovin.

Men værterne var ikke færdige med at score i opgøret.

I det 91. minut kunne Artem Dzyuba kalde sig assist-mager, da han sendte bolden over til Denis Cheryshev, som på kanten af feltet bragede bolden i netmaskerne med en elegant afslutning med ydersiden.

Aleksandr Golovin ville også lege med i det, der endte med at blive en sand afklapsning af Saudi-Arabien.

I de døende sekunder fik Aleksandr Golovin scoret til slutresultatet 5-0 på et veludført frispark, på kanten af Saudi-Arabiens felt.

Kampen endte 5-0, og værd at bemærke efter opgøret, foruden den store sejr, var at Saudi-Arabien ikke havde haft et eneste målforsøg inden for rammen.

Skriv en kommentar