Rusland satte Egypten på plads efter pausen

0

Rusland er millimeter fra en plads i ottendedelsfinalen, efter de vandt 3-1 over Egypten, som til gengæld med al sandsynlighed er færdige ved VM.

Der blev taget hul på anden runde ved VM, da Rusland og Egypten i på Saint Petersburg Stadium skulle krydse klinger i gruppe A.

De russiske værter havde Denis Cheryshev og Artem Dzyuba, som begge kom ind fra bænken og scorede i VM-åbningskampen, med fra start. Hos Egypten var stjernen Mohamed Salah blevet klar til at starte inde.

Rusland startede bedst, men egypterne havde held med at afvise russerne, når de kom tæt på. I den modsatte ende så man meget lidt til Salah og co.

Liverpool-stjernen fik dog første halvleg bedste forsøg, da han kort før pausen fik plads i det russiske felt, men forsøget røg forbi den ene opstander. Derfor var stillingen 0-0 efter 45 forholdsvis tamme minutter.

Til gengæld skulle der blot gå et enkelt minut af anden halvleg, før der kom gang i målscoringen - og det var russerne, som fik bragt sig i front.

Roman Zobnin trykkede af fra distancen, men han ramte bolden skævt. Heldigvis for Rusland ramte Ahmed Fathy bolden endnu mere skævt, da han ville cleare bolden, og så røg den i nettet til russisk 1-0-føring.

Nu skulle egypterne på jagt, men det blev i stedet Rusland, som efter 58 minutters spil gjorde det til 2-0. Mario Fernandes brød igennem på højrekanten og fandt Cheryshev, som sikkert lagde bolden i kassen.

Kun to minutter senere blev 2-0 også til 3-0, da Dzyuba tog bolden ned i feltet, snød sin direkte oppasser og sendte bolden forbi Mohamed El Shenawy i det egyptiske mål.

Kort tid efter burde Trezeguet have reduceret for Egypten, men i fri position fra kanten af feltet skød han lige forbi den ene stolpe.

Til gengæld var der ingen slinger i valsen 18 minutter før tid, da Egypten med hjælp fra VAR-systemet fik tilkendt et straffespark, som Salah stensikkert smadrede ind bag Igor Akinfeev til 3-1.

Målet tændte et lille håb for Egypten, men de formåede ikke at reducere yderligere, og da Rusland heller ikke fik sendt flere bolden i kassen, endte opgøret 3-1 til de russiske værter.

Det betyder, at Rusland med 99 % sikkerhed er ottendedelsfinaleklar, selvom de kun har spillet to kampe. Derimod kræver det et mindre mirakel, hvis Egypten skal gøre sig forhåbninger om videre avancement.

Skriv en kommentar