SAS Liga-træner: Mine profiler skal til VM

0

Randers FC's cheftræner Ove Christensen mener, at to af hans største profiler har de kvaliteter, som der kræves, for at komme med i Danmarks VM-trup.

SAS Liga-klubben Randers FC's træner, Ove Christensen, fortæller, at han vil have to af sine profiler med til Danmarks VM-trup, som udtages om under en måned af landstræner Morten Olsen.

"Jeg har bemærket, at mange trænere er gode til at tale deres spillere ind i VM-varmen, og jeg vil da også mene, at vi har et par gode bud. Kevin Stuhr var den store individualist i sejren over FCK og har blot lukket fire mål ind i de sidste ti kampe. Det taler sit tydelige sprog," forklarer Ove Christensen til Randers Amts Avis, og han fortsætter:

"En spiller som Mikkel Beckmann har været meget op og ned i efteråret, men i foråret har han vist en helt anden stabilitet og været afgørende i mange kampe."

Den 26-årige kantspiller, Mikkel Beckmann, forklarer selv, at han ikke anser sig have en chance for at blive udtaget af Olsen.

"Nej, det er ikke noget, som jeg tror, kan lade sig gøre. Jeg har ikke været med i nogle af VM-kvalifikationskampene, og jeg tror, at det meste af VM-truppen allerede er på plads," siger Mikkel Beckmann til Randers Amts Avis, og han uddyber:

"Jeg håber da, at jeg en dag kan komme med på landsholdet. Det kunne være en sjov og fed oplevelse at få med, men det ligger langt fra min tankegang i øjeblikket. Det er da dejligt, at min træner ser mig som en landsholdskandidat, men det er slet ikke noget, jeg går og tænker på i hverdagen. For mig handler det om, at vi skal buldre videre med Randers FC, som vi har gjort i foråret," slutter Beckmann.

Skriv en kommentar