SAS Ligaen har 14 VM-aktuelle

0

Hele 14 spillere fra den bedste danske liga har muligheden for at komme med til VM, hvoraf elleve af disse er danske.

Ud af de 892 spilere, der indtil videre er blevet udtaget til de respektive bruttotrupper hos de 32 VM-deltagere, finder man 14 spillere fra den bedste danske række, nemlig SAS Ligaen.

Det er næppe nogen overraskelse at elleve af disse er danske, mens der også er tre udenlandske spillere, der er VM-aktuelle.

Det er blot halvdelen, altså seks af SAS Liga-klubberne, der leverer de VM-aktuelle spillere, og FC København, AGF og FC Midtjylland ligger i toppen, idet de hver især leverer tre af slagsen.

De øvrige fem spillere er delt over tre klubber, og mens Brøndby og OB hver især har to spillere i bruttotrupperne, leverer Randers den sidste.

Som nævnt var der blot tre udenlandske VM-kandidater, og her er tale om AGF’s Benny Feilhaber fra USA, OB’s nigerianske angriber Peter Utaka og ikke mindst den newzealandske stopper Winston Reid fra FC Midtjylland.

Det er dog usandsynligt at alle disse kommer med til VM, idet bruttotrupperne skal skæres ned fra maksimum 30 til 23 spillere, inden det går løs i Sydafrika.

De 14 VM-aktuelle SAS Liga-spillere:

Martin Jørgensen, AGF
Jakob Poulsen, AGF
Benny Feilhaber, AGF
Stephan Andersen, Brøndby
Michael Krohn-Dehli, Brøndby
Mikkel Beckmann, Randers FC
Winston Reid, FC Midtjylland
Leon Jessen, FC Midtjylland
Mikkel Thygesen, FC Midtjylland
Jesper Christiansen, FC København
William Kvist, FC København
Jesper Grønkjær, FC København
Peter Utaka, OB
Anders Møller Christensen, OB

Skrevet af Kasper Nielsen

Skriv en kommentar