Schmeichel om VM-exit: Svært at acceptere

0
Kasper Schmeichel

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Danmarks førstemålmand Kasper Schmeichel gør status over det tidlige VM-exit på sine sociale medier i dag.

Kasper Schmeichel har i dag delt sit syn på VM-exitet på sine sociale medier. Dannark endte på sidstepladsen i gruppe D, hvor de blot hentede et enkelt point.

På Instagram skriver han, at det er svært at acceptere, at holdet ikke leverede op til egne og andres høje forventninger.

"Nu er det nogle dage siden vi forlod VM. Der er så mange følelser stadigvæk, der løber rundt i kroppen og som er meget svære at sætte ord på. Der var med rette høje forventninger til os og vi levede ikke op til dem i sidste ende. Det er meget svært at acceptere og vi må anerkende, at vi bare ikke var gode nok for et hold med vores kvalitet," indleder Kasper Schmeichel på sin officielle Instagram-profil og tilføjer:

"Vi vinder og vi taber sammen - ikke kun som hold, men som nation. Det er det, der gør os danskere til dem vi er. Vores sammenhold!"

"Jeg vil bruge denne lejlighed til at sige så hjerteligt mange gange tak for den støtte som I altid giver os. Det betyder meget mere end I ved og mere end jeg nogensinde vil kunne sætte ord på."

"Jeg elsker det her land og det her hold og vil altid gøre alt for at gøre jer stolte. Modgang er noget der er uundgåligt og i sidste ende handler det om, hvordan vi reagerer i disse situationer! Det her er brænde til bålet og jeg tror på, at det her hold kan rejse sig uanset hvad. Den gør ondt lige nu, både for os og jer, men jeg ved at vi kommer igen."

Skriv en kommentar