Schøne: VM-billet kræver meget spilletid

0

Lasse Schøne, som spiller for den hollandske klub NEC Nijmegen, er snart skadesfri. Derfor håber han, at han kan opnå meget spilletid, som i sidste ende skulle give ham en VM-billet.

Den 23-årige midtbanespiller, Lasse Schøne, kender en af hovedingredienserne bag opskriften på at sikre sig en VM-billet.

Formlen er ganske klar, og det er spilletid. Schøne har dog ikke opnået meget spilletid hos sin hollandske arbejdsgiver NEC Nijmegen endnu, fordi han har døjet med en alvorlig ledbåndsskade, som han pådrog sig under et træningspas.

Schøne gjorde sig særdeles positivt bemærket, da han fik en drømmedebut på landsholdet i kampen mod Chile, hvor han reducerede efter blot 20 sekunder på banen, men Danmark endte dog med at tabe opgøret.

Lasse Schøne er ved at være kampklar, og derfor glæder han sig til at vende tilbage på grønsværen, efter at have siddet ude i en del måneder.

”Jeg krydser fingre for at nå at få fem eller seks kampe i ligaen. Jeg håber, at det går sådan, jeg drømmer selvfølgelig som alle andre fodboldspillere om at komme med til VM, men det kræver, jeg når at spille nogle kampe,” fortæller Lasse Schøne til Sporten.dk.

Skriv en kommentar