Skadesfri Schøne: Tror på VM

0

Nijmegen-spilleren Lasse Schøne er nu skadesfri, efter at have været udenfor i et halvt år. Dermed er VM-drømmen for VM i Sydafrika til sommer intakt.

Lasse Schøne er tilbage efter et halvt års skadespause, så nu har Nijmegen-spilleren altså mulighed for at spille sidste runde af Æresdivisionen, som afvikles i weekenden.

"Jeg har aldrig haft en så lang skadespause, så det er dejligt at være helt klar igen, og få spillet noget fodbold," forklarer offensivspilleren til DR Sporten.

Schøne blev ramt af en knæskade tilbage i september måned sidste år, mens han altså nåede at få debut på A-landsholdet i kampen mod Chile, hvor han scorede efter kort tid på banen i 2-1-nederlaget.

Han håber, at landstræner Morten Olsen holder et vågent øje med ham forud for VM-udtagelsen.

"Et halvt år er ærgerligt at mangle på sådan et tidspunkt. Men jeg er fit for fight, så jeg håber da stadig. Jeg tror også på det. Det skal man jo,” siger Schøne, som under skadesforløbet løbende har været i kontakt med landstræneren.

I weekenden venter et sandt danskermøde i ligaen, når Nijmegen tørner sammen med Ajax, der har de offensive profiler Dennis Rommedahl og Christian Eriksen med i truppen, som ligeledes er i spil til VM-truppen.

Skriv en kommentar