Sørensen efter scanning: VM er ikke udelukket

0

Danmarks landsholdskeeper, Thomas Sørensen, kunne i aften fortælle, at dommen fra lægerne lyder, at det et er et mindre ledbånd, som er revet over.

Thomas Sørensen var lettet, da han havde modtaget den endelige besked fra en lægerne, som havde scannet danskeren albue tidligere på dagen.

"Jeg var oppe at se en specialist, og det var relativt godt nyt. Et af de mindre ledbånd er revet over, men ikke nogen af de store, som holder albuen sammen," fortæller Thomas Sørensen til sporten.dk.

Stoke-målmanden kom til skade i en nærkamp med Chelseas Salomon Kalou i ligaopgøret søndag, men han forklarer, at det fortsat er realistisk for ham at komme med til VM, hvis det hele forløber som planlagt.

"Meldingen var den bedst mulige. Selvfølgelig er der en skade, men det kunne have været meget værre. Det giver mig en chance for VM, og lægerne siger, at det er realistisk, hvis det hele forløber uden komplikationer. De har set tilfælde, hvor folk er tilbage inden for fire-fem uger, men de har også set tilfælde, hvor der går otte-ni uger. Så det er lige, hvilken gruppe jeg havner i."

Skriv en kommentar