Sørensen skadet – VM i fare

0

Den danske landsholdskeeper, Thomas Sørensen, kom i dag til skade, da han var involveret i en nærkamp med Chelseas Kalou. Han frygter, at VM er i fare.

Stoke-målmanden Thomas Sørensen var tidligere i dag involveret i en nærkamp med Chelseas angriber Salomon Kalou, der satsede det hele i bestræbelserne på at score, hvilket han så også fik held med.

Men uheldigvis ramte han også Sørensens arm i afslutningsøjeblikket, og danskeren kunne med det samme mærke, at der var noget galt. Dog er der ikke tale om en brækket albue, som de første spekulationer ellers gik på.

"Jeg har revet albuen af led, men heldigvis er der ikke brækket noget, og det er først og fremmest en god nyhed, for ellers havde det været helt utænkeligt med VM. Nu må vi se. Jeg skal have den scannet mandag, og der er jo altid noget ledbåndsskade, når man river noget af led, men nu må vi se, hvor slemt det er," forklarer Thomas Sørensen til sporten.dk.

Thomas Sørensen, der er førstevalg på landsholdet, frygtede naturligt nok, at det var hans VM-muligheder, der røg.

Så galt står det imidlertid ikke til, men han vil selvfølgelig endnu ikke udelukke noget, før albuen er blevet scannet.

"Jeg vil i hvert fald ikke udelukke det. Det er klart, at det hænger i en tynd tråd, men er der en mulighed, så vil jeg gøre alt for at blive klar. Som det ser ud lige nu, så er der en mulighed, og det, håber jeg på, kan lykkes."

Sørensen fik sin albue sat på plads på hospitalet, og har det efter omstændighederne udmærket nu.

Skriv en kommentar