Spilforslag: Holland vs Qatar

0

Holland vs QatarHolland og Qatar mødes i deres sidste VM 2022-gruppekamp. Holland skal bruge en sejr for at sikre sig videre avancement på førstepladsen. Qatar har kun æren at spille for. Læs spilforslag til kampen her.

Oddsforslag 1: Over 3,5 mål

Odds: 2.30 hos Cashpoint

Kort analyse: Vi forventer, at Holland henter en storsejr mod værterne Qatar, der ikke har vist meget væsen af sig. Hollænderne bør allerede fra starten af opgøret sætte sig på begivenhederne og vinde stort.

Oddsforslag 2: Over 1,5 mål i 1. halvleg

Odds: 2.33 hos Cashpoint

Kort analyse: Vi forventer, at Holland kommer blæsende og fra start vil dominere kampen. En stor føring i første halvleg vil betyde, at de kan spare en masse spillere i anden halvleg. Derfor forventer vi, at de scorer mange mål, og at grundlaget for deres storsejr vil ske i første halvleg.

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

1x2 odds på Holland vs Qatar

1 X 2
Cashpoint 1.22 6.65 14.30

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

Kort om holdene

Holland: Holland vandt deres første kamp med 2-0 over Senegal, mens de i den efterfølgende kamp spillede 1-1 mod Ecuador. Nu venter kampen mod værterne Qatar, der ikke længere kan nå videre avancement. Holland har brug for en sejr for at være sikre på førstepladsen i gruppen, og på papiret en lettere modstander i ottendedelsfinalen.

Qatar: Værterne Qatar tabte 0-2 mod Ecuador i deres åbningskamp, hvorefter de led et 1-3-nederlag til Senegal, hvor Qatar altså fik scoret deres første VM-mål i historien. De har nul point på kontoen, og kan derfor ikke nå at avancere. Dermed har de kun æren at spille for mod Holland.

Forventede startopstillinger

Holland (3-4-1-2):

Noppert

de Ligt - van Dijk - Aké

Dumfries - Jong - Koopmeiners - Blind

Klaassen

Bergwijn - Gakpo

Qatar (3-4-1-2):

Barsham

Salman - Khoukhi - Hassan

Mohammad - Haydos - Boudiaf - Ahmed

Muntari

Ali - Afif

Praktisk information

Stadion: Al Bayt Stadium (Al Khor)

Spille-tidspunkt: Tirsdag den 29. november 16:00 | Se kampprogram her.

Vises på: TV 2 | Se TV-program her.

Skriv en kommentar