Spilforslag: Kroatien vs Brasilien

0

Kroatien vs BrasilienKroatien og Brasilien mødes i den første kvartfinale ved VM 2022. Læs spilforslag til dagens tidlige opgør her.

Oddsforslag 1: Brasilien-sejr (-1)

Odds: 2.00 hos Cashpoint

Kort analyse: Brasilien beviste i ottendelsfinalen, at de har en nærmest ustoppelig offensiv, når de for alvor folder sig ud.

De har mange offensive profiler, som kan afgøre kampene og derfor forventer vi også, at de henter en handicap-sejr på minimum to mål i dag.

Oddsforslag 2: Over 2,5 mål

Odds: 1.84 hos Cashpoint

Kort analyse: Vi tror på at Brasilien kommer bragende ud til opgøret for at sætte sig på begivenhederne, ligesom de gjorde mod Sydkorea i ottendedelsfinalen. Hvorvidt Kroatien også kommer på måltavlen afhænger af, hvordan kampen udvikler sig.

Men såfremt de ikke får scoret, så virker det fortsat realistisk, at Brasilien i hvert fald scorer tre mål i opgøret. Især hvis Kroatien skal satse til sidst i opgøret, hvilket vil skabe en masse plads, som brasilianerne kan udnytte, hvis de er foran.

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

1x2 odds på Kroatien vs Brasilien

1 X 2
Cashpoint 9.21 5.10 1.36

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

Kort om holdene

Kroatien: Kroatien endte på andenpladsen i gruppe F i gruppespillet. De spillede 0-0 mod Marokko i første kamp. Derefter vandt de 4-1 over Canada, mens de spillede 0-0 mod Belgien. I ottendedelsfinalen skulle de op imod Japan.

Efter 1-1 i den ordinære spilletid, så skulle holdene ud i forlænget spilletid og derefter straffesparkskonkurrence. Her trak Kroatien det længste strå, da Japan brændte tre spark, mens Kroatien kun brændte et enkelt. Nu er de altså klar til opgøret mod Brasilien i kvartfinalen.

Brasilien: Brasilien vandt gruppe G i gruppespillet. De åbnede VM 2022 med en 2-0-sejr over Serbien. Dernæst vandt de 1-0 over Schweiz, mens de tabte 1-0 til Cameroun i den sidste kamp, hvor brasilianerne var videre allerede.

I ottendedelsfinalen tørnede de sammen med Sydkorea, hvor Brasilien sikrede en storsejr. Fire mål på de første 36 minutter af brasilianerne sørgede for storsejren. I anden halvleg slappede de helt af.

Forventede startopstillinger

Kroatien (4-1-2-3):

Livakovic

Juranovic - Lovren - Gvardiol - Sosa

Brozovic

Modric - Kovacic

Pasalic - Kramaric - Perisic

Brasilien (4-1-2-3):

Alisson

Militao - Marquinhos - Silva - Danilo

Casemiro

Paquetá - Neymar

Raphinha - Richarlison - Vinicius Jr.

Praktisk information

Stadion: Education City Stadium (Al Rayyan)

Spille-tidspunkt: Fredag den 9. december 16:00 | Se kampprogram her.

Vises på: DR 1 | Se TV-program her.

Skriv en kommentar