Spilforslag: Spanien vs Tyskland

0

Spanien vs TysklandSpanien tørner sammen med Tyskland i gruppe E søndag, hvor de mødes klokken 20:00. Læs spilforslag her.

Oddsforslag 1: Begge hold scorer (Ja)

Odds: 1.65 hos Cashpoint

Kort analyse: Spanien virkede ustoppelige i deres første VM-kamp mod Costa Rica, hvor de vandt 7-0. Vi forventer ikke en storsejr, men vi forventer, at de minimum scorer to mål. Tyskland er tvunget til at sejre for at avancere, så de vil også være særligt opsatte på at vinde, og dermed score en række kasser.

Oddsforslag 2: Spanien vinder kampen

Odds: 2.40 hos Cashpoint

Kort analyse: Spanien kommer til opgøret med selvtillid og en velsmurt offensiv. Omvendt har tyskerne meget at skulle bevise. Vi tror dog, at Spanien trækker sig sejrrigt ud, da de har en stærkere offensiv end tyskerne. En sejr på 2-1 eller 3-1 virker sandsynlig, hvis spanierne kan være lige så effektive som de var mod Costa Rica.

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

1x2 odds på Spanien vs Tyskland

1 X 2
Cashpoint 2.33 3.70 2.94

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

Kort om holdene

Spanien: Spanien fik en drømmestart på VM 2022, da de besejrede Costa Rica med de ydmygende cifre 7-0. De scorede tre mål i første halvleg og de sidste fire i anden halvleg. De havde en boldbesiddelse på 82 procent samt 17 målforsøg og syv skud på mål.

Tyskland: Tyskland fik omvendt en frygtelig start på VM 2022. De kom planmæssigt foran efter 33 minutter på en straffesparksscoring af Gündogan, men i anden halvleg gik det helt galt. De lukkede to mål ind, som Japan stod bag og dermed var nederlaget en realitet. Tyskerne er tvunget til at sejre for at avancere i VM-slutrunden.

Forventede startopstillinger

Spanien (4-3-3):

Simón

Azpilicueta - Rodri - Laporte - Alba

Gavi - Busquets - Pedri

F. Torres - Asensio - Olmo

Tyskland (4-2-3-1):

Neuer

Süle - Rüdiger - Schlotterbeck - Raum

Kimmich - Gündogan

Gnabry - Müller - Musiala

Havertz

Praktisk information

Stadion: Al Bayt Stadium (Al Khor)

Spille-tidspunkt: Søndag den 27. november 20:00 | Se kampprogram her.

Vises på: DR 1 | Se TV-program her.

Skriv en kommentar