Suarez sendte England tæt på VM-exit

0

Med to scoringer var Luis Suarez stærkt medvirkende til, at Uruguay vandt 2-1 over englænderne, som får mere end svært ved at gå videre fra gruppe D. Wayne Rooney scorede for England

Både Uruguay og England havde kniven for struben efter nederlag i første VM-kamp. Uruguay havde igen Luis Suarez med i startopstillingen.

Kampens indledning var præget af to mandskaber, der tydeligvis ikke ville risikere for meget. Et nederlag ville formentlig betyde VM-exit.

Første store chance kom efter den halve time, hvor et Steven Gerrard-frispark endte ved bagerste stolpe, hvor Wayne Rooney pandede bolden på overliggeren på trods af, at målet var tomt.

I stedet var det sydamerikanerne, der få minutter efter bragte sig på 1-0. Edinson Cavani fik plads til at finde Luis Suarez, der i fri position kunne heade Uruguay på sejrskurs.

Englænderne forsøgte at etablere et pres inden pausen, men det blev ikke til de store chancer. Uruguay kunne gå til pause med 1-0.

Oplæggeren til 1-0-målet, Edinson Cavani, havde kort inde i anden halvleg en stor mulighed for at bringe Uruguay yderligere i front, men alene med Joe Hart skød PSG-angriberen forbi mål.

Og det var tæt på at blive dyrt for sydamerikanerne kort efter, da Wayne Rooney slap fri i feltet. Men Rooney afsluttede lige på Fernando Muslera, som fik pareret forsøget.

Rooney tog dog revanche et kvarter før tid. Glen Johnson fik lagt et fladt indlæg ind fra højrekanten, som Rooney ikke kunne undgå at score på. Udligning til 1-1.

Men kort før tid gjorde Suarez igen det onde ved englænderne, da en stor forsvarsfejl bragte angriberen alene igennem. Alene med Hart smadrede Suarez bolden i netmaskerne til ny uruguayansk føring.

England formåede aldrig at komme igen, hvorfor det endte med en 2-1-sejr til Uruguay, der igen er med i kampen om videre avancement. Til gengæld ser det nu meget vanskeligt ud for England, der fortsat har 0 point i gruppe D.

Skriv en kommentar