Utrolige Ochoa sikrede remis

0

Brasilien var spildominerende i gruppe A's topgør mod Mexico, men Guillermo Ochoa i Mexico-målet stod en fantastisk kamp og sikreste VM-slutrundens anden 0-0-kamp.

Brasilien og Mexico, der begge havde vundet deres første VM-kamp, tog her til aften hul på anden spillerunde i et rigtig interessant opgør.

Det blev en hælblæsende start med høj intensitet. Brasilien var mest på bolden, mens mexicanerne lurede på hurtige omstillinger.

Kampens dommer, Cuneyt Cakir, tillod yderst hårdt spil, og det udnyttede de to hold til fulde. Et hav af voldsomme frispark blev begået, uden der kom advarsler.

De store chancer lod vente på sig. Efter 25 minutters spil smækkede Daniel Alves et præcist indlæg ind i panden på Neymar, der dog måtte se Guillermo Ochoa diske op med en mirakelredning.

Neymar var også indblandet i halvlegens største chance, da han slog et frispark ind i feltet. Her fik Thiago Silva med brystet spillet David Luiz fri, men igen hev Ochoa en klasseredning ud af ærmet.

Derfor kunne Mexico gå til pause med 0-0, selvom Brasilien havde været spildominerende og klart havde haft de giftigste forsøg i de første 45 minuter.

Det var dog Mexico, der fra starten af anden halvleg viste tænder. Flere gange fik de banket kuglen mod mål, men den sidste skarphed manglede.

Det gjorde den også i den anden ende, hvor Neymar midtvejs i anden halvleg fik en stor chance med venstrebenet. Men igen forhindrede Ochoa et brasiliansk føringsmål.

Brasilien begyndte efterhånden at lægge et stort pres på Mexico, der flere gange var ved at være på hælene. Men Ochoa kunne værterne ikke passere.

Få minutter før tid slog Neymar et frispark ind i feltet, hvor Thiago Silva i helt fri position måtte se Ochoa hive endnu en refleksredning ud af ærmet.

Tættere på kom Brasilien ikke, og derfor sluttede topopgøret i gruppe A 0-0. Begge hold ligger nu på fire point efter to kampe. I morgen spiller Kroatien og Cameroun i gruppens anden kamp.

Skriv en kommentar