VM 2010-optakt: Australien – Serbien

0

Tingene er langt fra afgjort i gruppe D forud for de to kampe onsdag aften, hvor vi her vil koncentrere os om kampen mellem Australien og Serbien, der ligesom puljens to andre hold, stadigvæk kan spille sig i ottendedelsfinalen.

Australien lagde VM ud med at få en øretæve af tyskerne, men sidenhen fik de tilkæmpet sig 1-1 mod Ghana, trods de var en mand i undertal i store dele af kampen.

Det ene point betyder Australien stadigvæk har muligheden for at komme med videre i det fine selskab og den mulighed agter de at forfølge.

”Vi har stadigvæk chancen for at kvalificere os. Vi vil gå ind til kampen med en enorm selvtillid og sikkerhed på, at vi har midlerne til at vinde. Det her er VM, en enorm turnering, vi ikke kunne vente med at komme i gang med, så vores katastrofale start var meget skuffende,” siger den australske profil, Brett Emerton, til FIFA's hjemmeside.

Serberne lagde ligeledes slutrunden med et nederlag. Det skete, da de tabte med 1-0 til Ghana. Det serbiske mandskab fik dog rettet op på tingene i kamp to og fik sat tyskerne på plads med en sejr på 1-0.

Sejren mod Tyskland får dog ikke Serbien til at overvurdere egne evner, og holdet fra Balkan-området holder derfor fødderne på jorden i stedet.

”Vi holder vores fødder på jorden, og vi vil nu koncentrere os om Australien, som vi ikke vil undervurderer. Vi bliver nødt til at spille, som vi gjorde mod Tyskland,” fortæller Serbiens Radosav Petrovic.

Hold øje med:

Australien - Lucas Neill: Centerforsvareren har hidtil i turneringen holdt godt styr på den australske defensiv og hvis ”aussierne” skal have en chance mod Serbien bliver han en stor årsag til det.

Serbien - Milos Krasic: I kampen mod Tyskland var Krasic en af de helt store profiler, hvor han stod for flere kreative momenter, som han skal hive frem igen, for at åbne op for den australske defensiv.

Seneste nyt om holdene:

Australien:
Craig Moore og Harry Kewell har karantæne, mens Vince Grella er skadet.

Serbien:
Der er ingen skader eller karantæner hos dem.

Forventede startopstillinger:

Australien:

Schwarzer

Wilkshire – Neill – Beauchamp - Chipperfield

Emerton - Culina - Holman - Valeri - Bresciano

Cahill

Serbien:

Stojkovic

Ivanovic – Vidic – Lukovic - Kolarov

Krasic – Kuzmanovic – Stankovic - Jovanovic

Zigic – Lazovic

Australien og Serbien tørner sammen onsdag aften kl. 20:30 og kampen sendes direkte på Canal 9.

Skriv en kommentar