VM 2010-optakt: USA – Algeriet

0

USA ligger i øjeblikket på andenpladsen, men for at være sikre på videre avancement skal de besejre bundproppen Algeriet, da de sandsynligvis ikke kan nøjes med uafgjort.

Gruppe C er utroligt åben inden den sidste spillerunde i gruppen, der bliver foretaget her til eftermiddag. USA og Algeriet mødes i den sidste og dermed afgørende kamp.

Hvis USA skal være helt sikre på at komme videre til 1/8-finalerne, skal de hente en sejr mod Algeriet, men et uafgjort resultat kan også være nok, hvis Slovenien vinder over England i den anden kamp.

"Algeriets hold er godt sammenspillet, og det viste de også i African Nations Cup. Men deres resultater under slutrunden har ikke været overbevisende, men de har stadig mulighed for at avancere. Vi har set en del videoer med deres kampe, og vi ved en hel del om dem nu. De er i rigtig god form og står godt taktisk. Derfor forventer vi en svær kamp," forklarer USA's midtbanespiller Michael Bradley.

Algeriets muligheder for videre deltagelse lever også videre, men deres muligheder er spinkle - specielt, når man tænker på, at holdet endnu ikke har scoret et mål ved slutrunden.

Algeriet skal vinde deres kamp mod USA, mens de samtidig skal håbe, at England tager til Slovenien, så kravler Algeriet op på andenpladsen, som de altså overtager fra dagens modstander USA.

"Det bliver en vanskelig kamp. Amerikanerne er et af de stærkeste hold i gruppen. Men vi har ikke noget valg, en sejr er påkrævet. Jeg tror, at det bliver en hård kamp for begge holds vedkomne," forklarer Algeriets landstræner Rabah Saadane.

Hold øje med:

USA - Michael Bradley: Han viste i kampen mod Slovenien, at han har et højt bundniveau. Han kan tilføre holdet noget styrke i defensiven, hvor han fungerer som oprydder, og hans store løbepensum bliver vigtigt i opgøret.

Algeriet - Karim Ziani: Holdets nøglespiller må være den offensive midtbanespiller Ziani, der kan udfordre på venstrekanten og lægge gode indlæg og dybe stikninger til Djebbour, der er alene på toppen.

Seneste nyt om holdene:

Ingen af mandskaberne melder umiddelbart om skader eller karantæner.

Bekræftede startopstillinger:

USA:

Howard

Bornstein - Demerit - Bocanegra - Cherundolo

Dempsey - Bradley - Edu - Donovan

Gomez - Altidore

Algeriet:

Mbolhi

Bougherra - Halliche - Yahia

Kadir - Yebda - Lacen - Belhadj

Matmour - Ziani

Djebbour

USA tørner sammen med Algeriet klokken 16:00. Opgøret kan ses direkte på TV 2.

Skriv en kommentar