VM-stadion: Samara Arena – Samara

0

Samara Arena er stadionet, hvor Danmark vil spille deres anden gruppespilskamp mod Australien. Fem andre VM-kampe vil også blive spillet på stadionet. Læs mere om stadionet her.

Fakta:

Navn: Samara Arena, Samara
Kapacitet: 45.000

Samara Arena er et forholdsvis nyt stadion, der er blevet bygget i Radiotsentr-distriktet og er omgivet af en masse nyt boligbyggeri og velfungerende infrastruktur.

Når VM-slutrunden i Rusland er overstået, vil Samara Arena være hjemmebane for FC Krylya Sovetov, som fra næste sæson er tilbage i den bedste russiske række.

Da rumfart fylder meget i regionen, er Samara Arenas designkoncept domineret af rummet som tema. Formen på stadionet ligner en glaskuppel, og om aftenen vil hele strukturen blive oplyst og understrege det kraftige udtryk i designet.

Samara er hovedstaden i Samara-regionen og er samtidig hjemby for 1,1 millioner mennesker. Det er en af de mest fremtrædende byer i Volga-regionen.

Til sommerens VM-slutrunde skal der afvikles seks kampe på Samara Arena. Blandt andet skal Danmark spille sin anden gruppekamp imod Australien på dette stadion.

Yderligere tre gruppekamp, en 1/8-finale og en kvartfinale finder sted på Samara Arena.

Programmet:

Den 17. juni: Costa Rica – Serbien (gruppe E)
Den 21. juni: Danmark – Australien (gruppe C)
Den 25. juni: Uruguay – Rusland (gruppe A)
Den 28. juni: Senegal – Colombia (gruppe H)
Den 2. juli: 1E – 2F (1/8-finale)
Den 7. juli: Vinder 55 – Vinder 56 (kvartfinale)

Skriv en kommentar