Vraget lillebror overtalte Giovani til VM

0

Jonathan Dos Santos blev sorteret fra til den endelige VM-trup for Mexico. Derefter overvejede storebroren at droppe VM i protest, men han er nu blevet overtalt til at deltage.

Den mexicanske Dos Santos-familie har haft nogle turbulente dage, efter at det blev en realitet, at Jonathan Dos Santos ikke var med i den endelige VM-trup på 23 spillere.

Det tog ifølge spillernes far så hårdt på familien, at storebroren til Jonathan, Giovani, overvejede, at droppe VM i protest.

Men Daily Sport skriver nu, at Jonathan Dos Santos har overtalt Giovani Dos Santos til at deltage i VM-slutrunden i Sydafrika.

"Jeg måtte overbevise ham om, at han skulle blive (i Sydafrika, red.). Han har været utroligt ked af det, for vi havde talt om, at spille sammen under VM, så det var et hårdt slag for os begge," forklarer Jonathan Dos Santos ifølge Daily Sport, og uddyber:

"Men jeg bad ham om at blive i truppen, så han ikke lod alt det hårde arbejde gå til spilde," slutter Jonathan, der fik fuld spilletid i den sidste VM-testkamp for Mexico inden udtagelsen.

Giovani Dos Santos har spillet 25 landskampe for Mexico, hvor det er lykkedes ham at score fem mål, mens lillebror Jonathan Dos Santos kun står noteret for fem landskampe uden scoringer.

Skriv en kommentar