Vred Eto’o: Jeg har ikke brug for VM

0

Danmarks kommende VM-modstander Cameroun kan meget vel blive alvorligt svækket under VM-slutrunden. Holdets store angrebsstjerne, Samuel Eto'o, truer med boykot.

Camerouns helt store stjerne, Samuel Eto'o, er så utilfreds med legenden Roger Millas udtalelser omkring Eto'os manglende præstationer på landsholdet i forhold til det, han har leveret for de klubber, som han har spillet for, at han overvejer, at boykotte VM-slutrunden i Sydafrika i protest.

"Har det virkelig værdi for mig at tage til VM? Jeg har fortsat nogle dage til at overveje det i. Jeg har sådan set ikke noget behov for en VM-deltagelse i min karriere," fortæller Eto'o ifølge AFP.

"Det er sjovt nok altid før de store slutninger, at de utilfredse mennesker dukker op. Milla har ikke vundet VM. Han kom til kvartfinalen i 1990 med et af slutrundens bedste hold. Det er jo ikke sådan, at han kan tillade sig at udtale sig sådan, fordi han har vundet VM-guld," uddyber Eto'o og fortsætter kritikken:

"Jeg stiller mig selv spørgsmålet, om han overhovedet tilhører mit folk?"

Cameroun-legenden Roger Milla nåede at spille hele 102 landskampe i perioden fra 1978 til 1994. Milla formåede, at score fire mål i Camerouns fem kampe frem til kvartfinalen ved VM-slutrunden i 1990.

Skriv en kommentar