Wass: Jeg synes, jeg hører til ved VM

0

Trods begrænset spilletid på det danske landshold mener Daniel Wass, at han bør blive udtaget til sommerens VM-slutrunde.

Daniel Wass har haft en fornem sæson i La Liga hos Celta Vigo.

Alligevel må den 28-årige allround-spiller se langt efter spilletiden på det danske landshold. Faktisk har Wass ikke spillet for Danmark siden november 2016.

Men Wass, som i denne sæson har lavet fire mål og otte assists i 33 kampe for Celta Vigo, synes selv, at han fortjener at blive udtaget til VM 2018.

"Jeg ved ikke, hvad min chance er. Om de er blevet større eller mindre. Jeg synes, at jeg har spillet en god sæson her. Det er det vigtigste for mig. Om jeg så bliver valgt eller ikke bliver valgt, det er op til landstræneren. Jeg koncentrerer mig om det, jeg gør hernede i min klub. Man kan sige, at det ikke er op til mig at vælge mig. Det er op til mig at gøre mig fortjent til det," siger Wass i et interview med BT og uddyber:

"Det ved jeg udmærket godt. Men når det så er sagt, synes jeg også, man skal kigge på, at jeg konkurrerer i verdens bedste række mod de allerbedste spillere overhovedet, og jeg formår i al ydmyghed at gøre mig positivt bemærket i mange af kampene, det kan alle se, så jeg føler, at jeg fortjener en udtagelse, og synes, at jeg hører til ved VM. Jeg ved, jeg kan gøre en forskel for Danmark."

"Det viser jeg, at jeg gør uge efter uge i La Liga, men det er jo op til Åge at give mig den chance. Jeg synes, at jeg har noget at byde ind med, i og med at jeg spiller på det niveau, jeg gør, hver weekend. Og jeg kan spille flere pladser. Det er vigtigt for mig, at jeg ikke bare skal og bare optage en plads, men være et aktiv, som Åge føler, kan bidrage og gøre en forskel som her i Vigo."

Wass har optrådt 16 gange for det danske landshold.

Skriv en kommentar