William Kvist opgiver ikke VM-comeback

0

Danmarks William Kvist, som i går blev meldt ude af VM, grundet et brud på to ribben, har ikke opgivet håbet for et VM-comeback endnu.

Søndag eftermiddag kom den triste melding, at William Kvist desværre ikke kunne spille videre ved VM, fordi han havde fået et brud på to ribben.

Hovedpersonen selv vil dog endnu ikke udelukke, at han kan komme tilbage under VM-slutrunden og gøre en forskel.

I en video på sin Facebook-side, siger han:

"Tak for alle de søde beskeder. De varmer meget, på trods af et koldt og noget tomt sted i forhold til VM. Tomheden består meget i at have kæmpet så hårdt for at stå der til VM, at være klar og at kunne spille en betydende rolle. Man kan sige et sidste stort højdepunkt med landsholdet."

"Men jeg kan trøste mig med, at jeg stod der og sang nationalmelodien sammen med gutterne, dem på stadion og alle jer derhjemme foran TV'et. Tak for det i det mindste."

"Situationen er den at jeg er i bedring. Det er jo dejligt. Jeg flyver hjem til Danmark i dag for yderligere undersøgelser i forhold til lungen og ribbene."

"VM er jo langt og vi kommer langt, så den lillebitte sandsynlighed for at jeg kan spille en rolle, skal i hvert fald undersøges til bunds. Men det finder vi nok snart ud af. Vi får at se i hvert fald. Alt godt herfra."

Se hele videoen her:

Skriv en kommentar