Over 2000 danske fans vil se Danmarks VM-kamp mod Frankrig

0

2429 danskere har foreløbig ansøgt om at komme til Moskva og se Danmarks sidste VM-gruppekamp mod Frankrig. Under 1000 roligans er interesserede i kampene mod Peru og Australien.

Danske fans kan - som tidligere nævnt på VM-guide.dk - ansøge om billetter til Danmarks VM-gruppekampe indtil d. 31. januar.

Ikke overraskende er det de danske drenges tredje og sidste gruppekamp imod Frankrig, som flest danske roligans er interesserede i at få billetter til.

"Der er klart størst interesse til Frankrig-kampen. Vi har mulighed for at få 4500 danskere med til den kamp i runde tal," siger DBU's kommunikationschef Jakob Høyer ifølge sn.dk.

Her to uger før ansøgningsfristen har 2429 danskere ifølge avisen ansøgt om at se opgøret mod Frankrig, der spilles i Moskva - hvilket har betydning for, at danskerne foretrækker lige netop denne kamp.

"Tallene hænger formentlig sammen med, at det er i Moskva, og det er lettere at komme til Moskva end de to andre byer, hvor vi møder Peru og Australien."

Høyer opfordrer endvidere danske fans til at tage af sted til Rusland for at støtte de rød-hvide, selvom han godt ved, at Rusland ikke er et land, som mange danskere har lyst til at besøge i en sommerferie.

Til kampene mod Peru og Australien har hhv. 814 og 689 billetter danskere ansøgt om billetter.

Skriv en kommentar