Sådan får du billetter til VM i Rusland

0

Overvejer du at bruge noget af din sommerferie på at støtte de danske fodbolddrenge ved VM i Rusland, er det værd at læse denne artikel, som giver dig et overblik over, hvordan du skaffer dig billetter til det danske holds kampe.

Danmark er som bekendt kvalificeret til den forestående VM-slutrunde i Rusland.

De rød-hvide er placeret i gruppe C, hvor de skal op imod Frankrig, Peru og Australien. Og det er muligt at få billetter til alle tre gruppekampe, som dog afvikles i tre forskellige byer.

Første opgør, som er imod Peru, bliver spillet den 16. juni i Saransk, mens gruppekamp nummer to mod Australien finder sted den 21. juni i Samara. Danmark slutter af mod Frankrig i Moskva. Denne kamp afvikles den 26. juni.

Hvis du ønsker at tage af sted til Rusland for at støtte Åge Hareides udvalgte, kan du frem til den 31. januar ansøge om billetter. Det skal ske via FIFA's officielle hjemmeside. Hvis der er flere ansøgninger, end der er billetter, bliver der trukket lod. Du kan læse mere på FIFA's hjemmeside her.

Man kan ansøge om op til fire billetter pr. kamp, og hvis det ender med lodtrækning, får man det antal billetter, man har ansøgt om - eller 0.

Hvis man ikke får ansøgt inden den 31. januar, er alt håb dog ikke definitivt ude. FIFA sørger nemlig for, at man fra den 13. marts til den 3. april efter først-til-mølle-princippet kan købe billetter - hvis der er altså er nogen til overs.

Vil du vide mere om billetsalget, kan du læse om det på DBU's hjemmeside via dette link.

Skriv en kommentar