Irland skuffede i Georgien

0

Irland spillede en sløj kamp ude mod Georgien og måtte nøjes med 1-1. Serbien overtager førstepladsen i gruppe D, da de slog Moldova 3-0.

Irland toppede før dagens runde gruppe D sammen med Serbien. Begge mandskaber havde formået at skrabe 13 point sammen.

For at bevare den delte førsteplads krævede det, at irerne slog Georgien på udebane. Og gæsterne fik en drømmestart på kampen.

Kampuret havde således kun rundet tre minutter, da Georgiens keeper Georgi Makaridze kom helt skidt ud efter et frispark. Det udnyttede Brightons Shane Duffy til at heade bolden i det tomme mål til 1-0.

Efter den irske scoring kom Georgien længere frem på banen og skabte flere farlige situationer. Og ti minutter før pausen gav det pote.

Efter småspil omkring det irske felt fandt Jano Ananidze sin midtbanekollega Valeri Qazaishvili, som iskoldt lagde bolden ind bag Irlands målamand Darren Randolph. 1-1 - og det var ganske fortjent.

Georgien fortsatte med at dominere efter udligningen, men det var Irland, som var tættest på at snuppe føringen før pausen, da Duffy i halvlegens sidste minut efter et hjørnespark fik testet Makaridze, som denne gang fik afværget.

1-1 var stillingen ved pausen, hvilket ikke var uretfærdigt, da begge mandskaber havde haft fine muligheder.

Trods enkelte chancer havde Irland ikke imponeret i første halvleg, og den tendens fortsatte i de sidste 45 minutter.

Tiden gik, og irerne havde mere end svært ved at producere åbne muligheder. Vi skulle således hen til fire minutter før tid, før Irland spillede sig igennem til deres første store chance i anden halvleg.

James McClean blev spillet fri, men midtbanespilleren tabte den direkte duel med Makaridze, hvorfor der stadig stod 1-1.

Og der skete ikke mere i slutminutterne, så Irland måtte skuffende nøjes med en pointdeling mod Georgien.

Resultatet betyder, at Irland må se sig henvist til andenpladsen i gruppe D, da Serbien hjemme sikkert vandt 3-0 over Moldova.