Veloplagt Isco sendte Spanien tæt på VM

0

Isco scorede de første to mål og var i det hele taget kampens store oplevelse, da Spanien i overlegen stil vandt topopgøret i gruppe F over Italien med 3-0.

Der var storkamp på menuen, da Spanien her til aften tog imod Italien i toppen af gruppe F. Vinderen af opgøret ville stå med gode kort på hånden for at snuppe førstepladsen og den direkte VM-billet.

Allerede efter 13 minutters spil kom værterne fra Spanien i front. Leonardo Bonucci nedlagde Marco Asensio en meters penge udenfor feltet, og det efterfølgende frispark krøllede Isco i nettet bag Gianluigi Buffon til 1-0.

Først efter ca. 20 minutter kom italienerne frem til første chance - og den var stor. Et indlæg fra højrekanten ramte pandebrasken på Andrea Belotti, som dog måtte se sit forsøg blive reddet på fremragende vis af David de Gea.

Det bølgede frem og tilbage i det følgende kvarter, men fem minutter før pausen gjorde kampens store oplevelse, Isco, det yderst vanskeligt for Italien.

Real Madrids formstærke offensivspiller modtog bolden et par meter udenfor bolden, lagde bolden over til sit venstreben og bankede den fladt ind bag Buffon for anden gang i løbet af første halvleg. 2-0 til Spanien.

Det var også stillingen ved pausen, hvilket målt på spil og chancer var ganske fortjent.

Italien skulle finde på noget i pausen for at vende kampen, og allerede efter tre minutter var Azzurri tæt på at få reduceret.

Efter en omstilling endte bolden for fødderne af Lorenzo Insigne, der fra kanten af feltet bankede til den lille runde. Men forsøget blev afværget af de Gea, og heller ikke returbolden blev omsat til mål.

Trods en fin italiensk start på anden halvleg fik Spanien hurtigt styr på spillet igen, og med smart og hurtigt pasningsspil kunne de kontrollere kampen.

Midtvejs i anden halvleg fik spanierne en stor chance for at lukke kampen definitivt. Isco tryllede nok engang med bolden og spillede Daniel Carvajal helt fri i højresiden. Buffon kom dog godt ud af målet og reddede.

Men afgørelsen skulle ikke lade vente længe på sig. 13 minutter før tid kom Sergio Ramos igennem på højrekanten og fandt ved bagerste stolpe indskiftede Alvaro Morata, som med den største selvfølgelighed sparkede bolden i det tomme mål til 3-0.

Så var kampen lukket, og selvom de spanske stjerner på Santiago Bernabeu fortsætte med at trykke på, blev der ikke scoret yderligere.

Dermed endte det 3-0 til Spanien, som nu via de tre points forspring til Italien - og en klart bedre målscore - er meget tæt på at kvalificere sig til næste sommers VM-slutrunde i Rusland.

Skriv en kommentar