Spilforslag: Costa Rica vs Tyskland

0

Costa Rica vs TysklandCosta Rica og Tyskland skal mødes i deres sidste gruppekamp i gruppe E, hvor de begge kan nå videre avancement. Læs spilforslag her.

Oddsforslag 1: Tyskland-sejr (-2)

Odds: 1.83 hos Cashpoint

Kort analyse: Tyskland har brug for en sejr for at avancere, og gerne en storsejr for at tanke fornyet selvtillid. Derfor forventer vi også, at de som minimum vinder med tre mål.

Oddsforslag 2: Begge hold scorer (Nej)

Odds: 1.57 hos Cashpoint

Kort analyse: Vi forventer ikke, at Costa Rica kommer på måltavlen, og dermed giver det sig selv, at begge hold ikke scorer i opgøret. Tyskerne bør være særligt opsatte på at revanchere deres dårlige start på VM 2022.

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

1x2 odds på Costa Rica vs Tyskland

1 X 2
Cashpoint 25.00 11.00 1.10

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

Kort om holdene

Costa Rica: Costa Rica åbnede VM 2022 med et stort nederlag på hele 7-0 til Spanien. De fik dog rejst sig og vandt efterfølgende 0-1 over Japan. Dermed har de tre point på kontoen, og kan stadig nå videre til ottendedelsfinalen, hvis Spanien besejrer Japan og Costa Rica spiller uafgjort eller vinder mod Tyskland. Hvis Spanien spiller uafgjort med Japan, så kan Costa Rica også sikre sig førstepladsen i gruppen med en sejr over tyskerne.

Tyskland: Ingen sejr ved VM 2022 endnu for tyskerne. Det er de kolde facts, inden de spiller deres sidste gruppespilskamp. Tyskland startede VM-slutrunden ved at tabe 1-2 til Japan. Dernæst spillede de 1-1 med Spanien, hvilket placerer dem på sidstepladsen i gruppen med et point. De skal vinde over Costa Rica for at have en mulighed for videre avancement, og i samme forbindelse skal de håbe på at Spanien vinder over Japan.

Forventede startopstillinger

Costa Rica (5-4-1):

Navas

Fuller - Duarte - Chacón - Waston - Oviedo

Torres - Borges - Tejeda - Campbell

Contreras

Tyskland (4-2-3-1):

Neuer

Kehrer - Süle - Rüdiger - Raum

Kimmich - Gündogan

Gnabry - Musiala - Sané

Havertz

Praktisk information

Stadion: Al Bayt Stadium (Al Khor)

Spille-tidspunkt: Torsdag den 1. december 20:00 | Se kampprogram her.

Vises på: DR 2 | Se TV-program her.

Skriv en kommentar