Algeriet oprustes af franske spillere

0

Den afrikanske nation Algeriet har fået tilgang af to franske spillere, og er angiveligt ikke langt fra at styrke truppen yderligere med endnu en.

Den nordafrikanske nation Algeriet har kigget mod Frankrig for at styrke bruttotruppen forud for sommerens VM-slutrunde.

Således er den 23-årige forsvarsspiller Habib Bellaid og den 20-årige midtbanemotor Ryan Boudebouz, begge fra Frankrig, blevet indlemmet i bruttotruppen bestående af 25 spillere.

Bellaid og Boudebouz, der begge har algeriske rødder, har tidligere været fast inventar i den franske U21-landsholdstrup, men har aldrig fået chancen på det franske A-landshold. Dette har Algeriet udnyttet og efter accept af FIFA, er de nu klar til VM for den undertippede nation, grundet deres algirske rødder.

Som om det ikke kunne være nok, menes man også at være meget tæt på at indlemme 24-årige Carl Medjani, der tidligere har tørnet ud for den engelske storklub Liverpool. Blot formaliteter mangler at falde endegyldigt på plads, inden Medjani ligeledes kan slutte sig til truppen.

Algeriet står overfor England, USA og Slovenien i VM's gruppe C.

Skrevet af Kasper Nielsen

Skriv en kommentar