Messi sikrede Argentina sejren i overtiden

0

Argentina var i problemer mod Iran, men med en scoring af Messi i overtiden lykkedes det Argentina at hive en 1-0-sejr hjem og dermed sikre sig videre avancement fra gruppespillet.

Argentina var store favoritter, da de lørdag aften mødte Iran i gruppe F. Med en sejr kunne argentinerne sikre sig videre avancement fra gruppespillet, men Iran skulle vise sig at blive en sværere opgave for Argentina, end de fleste havde regnet med.

Det var som forventet Argentina, der tog styringen fra start og pressede de iranske spillere langt tilbage på egen banehalvdel. Iran forsøgte at gå fysisk hårdt til argentinerne, men Messi og co. var gode til at holde på bolden og spille den uden om iranerne.

Når Iran fik fat i bolden, mistede de den hurtigt igen, da argentinerne var over dem med det samme. Det lykkedes dog ikke Argentina at komme frem til de helt store målchancer i første halvleg, da Iran var gode til at stå i vejen. Rojo havde et nærgående hovedstød, der dog gik lige forbi det iranske mål.

Mod slutningen havde Iran også et par afslutninger, men de første 45 minutter endte uden scoringer. Argentina havde store problemer med at bryde igennem den iranske defensiv og manglede tempo og kreativitet i offensiven.

Iran kom mere offensivt ud til anden halvleg og havde efter 52 minutters spil en stor chance. Iran kom afsted i højresiden og bolden blev slået ind i feltet, hvor Reza fik hovedet på og sendte bolden ind mod det argentinske mål. Romero fik dog reddet forsøget.

Argentina var fortsat det hold, der havde bolden mest, men Iran var langt bedre med og især offensivt var det et helt andet iransk hold. Efter 66 minutter måtte Romero igen ud i en redning, da Dejagah headede på mål efter et godt indlæg fra Montazeri.

Efter 72 minutter fik Argentina et frispark på kanten af feltet, da Di Maria blev nedlagt. Messi sparkede direkte på mål, men bolden gik i sidenettet.

Mod slutningen af kampen overtog argentinerne igen styringen, men uden at komme frem til mange store chancer. I stedet fik Iran muligheden i et kontraangreb med fire minutter igen, da Reza blev spillet fri i dybden. Men hans forsøg blev reddet af Romero.

Det lignede en 0-0-kamp, men i kampens overtid slog Lionel Messi til og sikrede Argentina sejren med en flot scoring fra kanten af feltet.

Opgøret endte 1-0, og Argentina er dermed sikre på at gå videre fra gruppespillet. Iran kan stadig nå at gå videre, men må vente og se hvordan gruppens øvrige to hold klarer sig i deres anden kamp.

Skriv en kommentar