Belgien snuppede førstepladsen i gruppe G

0

Belgien vandt fortjent 1-0 over England, og dermed vinder belgierne gruppe G, mens englænderne ender på gruppens andenplads.

Det gjaldt kampen om førstepladsen i gruppe G, da England og Belgien skulle mødes her til aften.

Begge mandskaber havde valgt at spare en række af deres sædvanlige stamspillere. Således var opgøret uden blandt andet Harry Kane, Eden Hazard og Kevin De Bruyne fra start.

Første halvleg blev en tam affære, hvor ingen af holdene for alvor var tæt på en scoring. Derfor kunne de 22 spillere forlade banen med en pibekoncert fra de fremmødte tilskuere, da dommeren fløjtede til pause.

Fra starten af anden halvleg kom der mere gang i kampen, og efter blot fem minutter kom Belgien i front, da Adnan Januzaj på fornem vis krøllede bolden i nettet fra kanten af feltet. 1-0 til Belgien.

Et kvarter senere burde England have udlignet, da Jamie Vardy spillede Marcus Rashford helt fri. Men Manchester United-angriberen sparkede bolden forbi den ene stolpe.

England forsøgte at presse belgierne tilbage, men det blev sjældent rigtig farligt. Og når englænderne endelig nærmede sig en god situation, manglede den sidste eller næstsidste berøring.

Det belgiske mandskab virkede tilfreds med 1-0-føringen, og ganske forståeligt jagtede de ikke scoringen til 2-0 voldsomt meget. De var dog tæt på at lukke og slukke et par gange, men bolden ville ikke ind.

Det hele endte med en 1-0-sejr til Belgien, som gør, at de vinder gruppe G, mens England på grund af aftenens nederlag må nøjes med gruppens andenplads.

I ottendedelsfinalen skal Belgien møde Japan, mens England skal op imod Colombia.