Optakt: Belgien - England | Bronzekamp ved VM i fodbold 2018

Optakt: Belgien – England

0

Lørdag gælder det VM's bronzekamp, når Belgien og England mødes klokken 16:00. VM-guide.dk giver dig her en optakt til kampen.

Optakt til Belgien mod England

Fokus på holdene:

Belgien:

Belgien var tæt på et tidligt VM-exit, da de i ottendedelsfinalen mod Japan var bagud med 2-0. Men belgierne fik som bekendt vendt kampen, og de endte med at vinde opgøret 3-2.

Siden fulgte en imponerende 2-1-sejr over VM-favorittterne fra Brasilien i kvartfinalen. Men i semifinalen gik den ikke længere.

Belgierne løb ind i et 1-0-nederlag til Frankrig, hvilket betyder, at de skal spille bronzekamp i morgen imod England.

England:

England var 45 minutter fra en VM-finale imod Frankrig. Men som bekendt fik Kroatien vendt det hele, og derfor må englænderne nu nøjes med en bronzekamp imod Belgien.

Alle englændere havde forventet, at de skulle spille VM-finale søndag, så det bliver spændende at se, om de kan sætte sig op til morgendagens bronzekamp.

Fakta:

- Belgien og England mødte hinanden i gruppespillet. Denne kamp endte med en 1-0-sejr til det belgiske mandskab efter en scoring af Adnan Januzaj.

- Belgien har spillet 11 kampe i træk, uden at det er endt uafgjort.

Seneste nyt:

Belgien:

Thomas Meunier er tilbage igen, efter han sad over med karantæne i semifinalen mod Frankrig. Det forventes, at han glider tilbage i den belgiske startopstilling.

England:

Den engelske landstræner Gareth Southgate vil formentlig foretage en række ændringer i sin start-11'er. Angiveligt kommer blandt andet Trent Alexander-Arnold, Eric Dier, Danny Rose og Jamie Vardy til at starte inde.

Kommentarer inden kampen:

Belgiens landstræner, Roberto Martinez:

"De har scoret ni mål efter standardsituationer, og det bliver en god test at forsvare os i disse situationer. Det bliver en taktisk affære - ligesom den første. England er dynamiske og har nogle hurtige typer," siger landstræneren ifølge Sky Sports.

Englands landstræner, Gareth Southgate:

"Vi har endnu ikke slået et af de allerstørste hold ved denne slutrunde. Det får vi muligheden for på lørdag, og den må vi ikke misse," siger landstræneren til FIFA's hjemmeside og tilføjer:

"Belgien har også været på en stor rejse, og de ønsker at slutte af på god manér ligesom os. De har nogle fantastiske spillere, og det bliver en god test for os at måle os med dem."

Kampens dommer:

Kampens dommer er iranske Alireza Faghani. Han har tidligere dømt tre kampe ved VM 2018-slutrunden, hvor han endnu har til gode at give et rødt kort. Han har dog dømt et enkelt straffespark i kampen mellem Frankrig og Argentina i ottendedelsfinalen.

Samlet set i karrieren har han givet 484 gule kort, 25 røde kort og dømt 33 straffespark i 111 internationale kampe.

Hold øje med:

Eden Hazard (Belgien):

Eden Hazard har spillet et fantastisk VM foreløbig, men alligevel må han "nøjes" med en bronzekamp i morgen.

Chelsea-stjernen vil dog formentlig gerne rejse hjem med en bronzemedalje, og han er om nogen manden, der kan sikre Belgien tredjepladsen.

Harry Kane (England):

Harry Kane ender formentlig med at blive topscorer ved VM 2018, og han kommer højst sandsynligt også til at starte inde, når bronzekampen skal spilles mod Belgien i morgen.

Forventede startopstillinger:

Belgien:

Courtois

Alderweireld - Kompany - Vertonghen

Meunier - Witsel - Fellaini - Chadli

De Bruyne - Lukaku - Hazard

England:

Pickford

Walker - Stones  Maguire

Alexander-Arnold - Lingard - Dier - Delph - Rose

Kane - Vardy

Redaktionens bud på kampen:

Lasse Klink:

Jeg tror, at Belgien viser klassen og vinder bronzekampen 2-0.

Casper Lohse:

Begge hold er helt klart opsatte på at revanchere sig deres manglende finalepladser. Derfor tror jeg, at vi får et mere intenst og chancerigt opgør i forhold til det første mellem holdene ved gruppespillet. Jeg tror, at England vinder denne gang og snupper en 2-1-sejr.

Praktisk information:

Stadion: Saint Petersburg Stadium, Saint Petersburg

Spilletidspunkt: 14. juli, klokken 16:00.

Vises på: DR 1 og TV 2.

MEST LÆSTE DE SENESTE 24 TIMER

MEST LÆSTE DE SENESTE 48 TIMER

Skriv en kommentar