Cacau kan misse kvartfinalen

0

Grundet en muskelskade i maven kan Tysklands Cacau højst sandsynligt se frem til at misse kvartfinalen imod Argentina lørdag.

Når Tyskland på lørdag møder Argentina i den ene af de fire VM-kvartfinaler, er det stort set med en trup, der ikke plages af skader.

Eneste undtagelse er holdets angriber Cacau, der meldes tvivlsom til kampen. Grundet Stuttgart-spillerens smerter i diverse mavemuskler kan spilleren højst sandsynligt hverken træne med eller spille kampe det næste stykke tid.

"Med undtagelse af Cacau deltog alle spillere til træning i dag.  Ganske vist løber han lidt og får behandling, men træning med holdet bliver der ikke noget af, så længe han ikke er 100 % klar - og dette er uanset om der går én uge, én måned eller ét år. Han er derfor yderst tvivlsom til weekenden. Den endelig afgørelse vil blive truffet fredag, og jeg håber da på, han når at blive klar," udtalte landstræner Joachim Löw torsdag til nyhedsbureauet Reuters.

Dette kan dog give plads til en anden tysk angriber. Miroslav Klose kan nemlig spille sin landskamp nummer 100 på lørdag.

Skrevet af Mikkel Hauerberg.

Skriv en kommentar