Cannavaro stopper efter VM-exit

0

Italiens rutinerede forsvarer og anfører, Fabio Cannavaro, har besluttet sig for at stoppe på landsholdet, efter at Italien ikke avancerede fra gruppespillet.

Den italienske forsvarsspiller, 36-årige Fabio Cannavaro, har efterhånden gennemlevet en del med landsholdet igennem sine 136 optrædener for de azurblå.

For fire år siden opnåede han én af de store meritter, da Italien hentede mesterskabet foran næsen på Frankrig, da VM 2006 blev afholdt i Tyskland.

Men efter Italiens store skuffelse ved dette VM, hvor de blev sendt ud i gruppespillet med et 3-2-nederlag til Slovakiet torsdag, har Cannavaro valgt at trække sig tilbage fra landsholdet.

"Min tid er kommet til at stoppe nu. Jeg synes, at jeg har haft en lang og glorværdig karriere. Jeg har spillet mange gode og dårlige kampe. Det er alt sammen en del af en fodboldspillers karriere. Men det, som vi gjorde i 2006, vil aldrig blive glemt," forklarer Fabio Cannavaro ifølge Sky Sports.

I 2006 blev Cannavaro kåret som kåret bedste fodboldspiller af FIFA. Det var første gang at en forsvarsspiller modtog denne pris. Ydermere fik også også Ballon d’Or-prissen.

Han er den italienske spiller, der har opnået flest landskampe med sine 136 kampe på CV'et. Forsvarslegenden Paolo Maldini opnåede 126 optrædener for Azzurri.

Skriv en kommentar