Danmark kunne ikke knække stærk irsk defensiv

0

I en chancefattig kamp, hvor Åge Hareides tropper manglede de afgørende ideer, sluttede det 0-0 mellem Danmark og Irland i de to landes første playoff-kamp. 

I en udsolgt Telia Parken tog Danmark her til aften imod Irland i den første af to playoff-kampe.

Irland var kommet til Danmark for at forsvare sig, men allerede efter godt ti minutters spil burde de rød-hvide have været i front.

Simon Kjær slog en lang, præcis aflevering af sted mod en fremadstormende Jens Stryger Larsen, der indledte opgøret som venstre back.

Udinese-spilleren tog bolden med sig og trykkede af. Darren Randolph i det irske mål kunne kun halvklare, og returen røg ud til Andreas Cornelius, som desværre placerede sin afslutning lige i favnen på Randolph, som derved forhindrede en tidlig dansk føring.

Danskerne havde svært ved at nedbryde den stærke irske defensiv, og først efter 32 minutter var Åge Hareides tropper for alvor tæt på igen.

Efter et kikset udspark fra Kasper Schmeichel endte bolden hos Christian Eriksen, som hamrede til bolden et par meter udenfor feltet. Randolph kunne igen kun halvklare, og på den efterfølgende returbold sparkede en helt fri Pione Sisto akkurat forbi den ene opstander.

Irerne var sjældne gæster i nærheden af det danske felt, men tre minutter før pausefløjtet var det pludselig ved at gå helt galt for Danmark.

Højre backen Cyrus Christie brød forholdsvist enkelt igennem på kanten og kom ind i det danske felt, hvor han dog måtte se Schmeichel snuppe hans forsøg.

Mere skete der ikke i første halvleg, hvor stillingen altså var 0-0, hvilket Irland formentlig var ganske godt tilfreds med.

Billedet fortsatte i de sidste 45 minutter: Irland forsvarede sig rigtig godt, og danskerne havde mere end svært ved at komme i nærheden af farligere situationer.

I den anden ende var irerne stort set kun på besøg, når de havde dødbolde på danskernes banehalvdel.

Først efter 89 minutter kom Danmark for alvor tæt på igen, da Stryger Larsen slog et indlæg ind i pandebrasken på indskiftede Yussuf Poulsen. Men igen reddede Randolph i Irlands mål.

Tættere på kom danskerne ikke, og derfor sluttede det hele 0-0, hvilket betyder, at alt er helt åbent før returkampen på tirsdag i Dublin.

Skriv en kommentar