Dansk VM-bobler: Bliver en smule skuffet uden VM-billet

0
Marcus Ingvartsen

Foto: Shutterstock

Den 26-årige, danske angriber, Marcus Ingvartsen, er én af boblerne til Kasper Hjulmands endelige VM-trup. Hovedpersonen selv er også opsat på at komme med.

Efter et længere skadesforløb har Marcus Ingvartsen vist sit værd i denne sæson for sin klub, Mainz 05.

I indeværende sæson har den 26-årige angriber scoret fem mål i syv kampe, og han lægger ikke skjul på at en udtagelse til VM er et stort mål for ham.

"Det er sindssygt spændende. Siden mit skifte til Mainz har VM været et kæmpe mål for mig. Da jeg skiftede, søgte jeg en klub, der så mig som central angriber, og det var netop også for at give mig en større chance for at komme med til slutrunden," siger Marcus Ingvartsen til Ekstra Bladet.

Ingvartsen har hidtil blot spillet én A-landshold, som han fik i 2021, hvor han spillede de sidste 13 minutter i 8-0-sejren mod Moldova i VM-kvalifikationen, hvor han tilmed fik scoret.

Konkurrencerne om de 26 pladser i den endelige VM-trup er hårde, men angriberen har selvtilliden i orden.

"Selvfølgelig føler jeg da, at jeg begynder at banke på til en udtagelse med den form, jeg har været i de sidste par kampe. Kigger man på statistikkerne, kan jeg i hvert fald godt jeg tillade mig at have store forhåbninger til det."

"Med det, jeg har vist de seneste uger, så vil jeg blive en smule skuffet, hvis jeg ikke kom med. Det har jo været et kæmpe, kæmpe mål," siger han til Ekstra Bladet.

Danmarks landstræner Kasper Hjulmand vil offentliggøre sin VM-trup på 26 spillere den 7. november.

Danmark åbner VM-slutrunden mod Tunesien den 22. november. Se hele TV-programmet til VM 2022 her.

Skriv en kommentar