Danske kommentarer efter Australien-kampen

0

Australien vs DanmarkDanmark spillede mod Australien onsdag eftermiddag, hvor de led et 0-1-nederlag til Australien. Læs kommentarer fra profilerne her.

Danmark havde brug for en sejr over Australien, for at gøre sig forhåbninger om videre avancement.

Desværre for danskerne, så leverede de en skuffende præstation og led et 0-1-nederlag, og det smittede i den grad af på kommentarerne efter opgøret.

Landstræner, Kasper Hjulmand:

"Jeg føler kæmpe, kæmpe frustration og skuffelse. Det bobler i mig med de dårlige følelser," sagde en tydeligt berørt Kasper Hjulmand efter kampen til DR og uddybede:

"Jeg har ikke nogen analyse af kampen. Det må vente til senere. Jeg er skuffet og frustreret. Jeg er ked af at vi ikke kunne give folk derhjemme det, som vi gerne ville."

"Det er mit ansvar 100 procent. Der går lidt tid, hvor vi kigger på, hvad der skal kigges på, også hvad jeg har, som kunne gøres bedre. Men bottom line er at det er mit ansvar."

Forsvarer, Joachim Andersen:

"Jeg er utroligt skuffet. Jeg synes ikke at vi igen i dag spiller op til hvad vi kan. Jeg synes ikke at vi skaber nok. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Det er ikke godt nok det, som vi har leveret," sagde Andersen til DR og uddybede:

"Det er fair, at vi ryger ud, men det må aldrig ske. At vi ikke kom videre fra denne gruppe er en kæmpe fiasko."

"Jeg synes ikke, at vi har skabt nok chancer i de her kampe. Det kræver, at vi spiller hurtigt og løber for hinanden. Det skal vi gøre bedre."

Midtbanespiller, Christian Eriksen:

"Det er en kæmpe skuffelse. Det er en meget bitter følelse," indledte Eriksen over for DR og uddybede:

"Der er en trykket stemning og det er en stor skuffelse. Jeg synes ikke at vi rammer vores topniveau, hvor vi skulle."

"Vi kommer først ovenpå og flytter os godt for hinanden. Selvfølgelig er det bittert, at vi ikke får åbnet kampen op der. Det bider os i røven, og jeg fornemmer en træthed i slutningen af første halvleg."

"De scorer på den eneste chance, som de har. Til sidst er det bare noget tjubang-fodbold."

Midtbanespiller, Pierre-Emile Højbjerg:

"Mest af alt er det ikke godt nok. Det er under niveau, og det er uværdigt," sagde Højbjerg til DR og fortalte:

"På den anden side er det heller ikke ufortjent, at vi ikke går videre. Vi ved at vi er bedre end det her, og vi skal repræsentere os bedre."

"Hver især som spiller skal vi vokse som opgaven, og ikke lader os tynge af at der er forventninger."

Skriv en kommentar