Danske kommentarer efter Frankrig-kampen

0

Frankrig vs DanmarkDanmark mødte lørdag aften Frankrig, hvor danskerne led et 1-2-nederlag. Her kan du læse kommentarer fra nogle af profilerne.

Danmark kæmpede bravt, men de måtte nøjes med en 1-2-sejr i aftenens kamp mod Frankrig, hvor Kylian Mbappé var flyvende og scorede de to mål for franskmændene.

Landstræner, Kasper Hjulmand:

"Vi havde håbet, at vi kunne lukke dem til her til sidst, men det er simpelthen så små ting til sidst. Vi har et godt forsøg lige inden deres sidste mål," sagde Hjulmand til TV 2 efter kampen og tilføjede:

"Vi spiller generelt en god og modig kamp. Der er altid tider, hvor man virkelig skal knibe ballerne sammen mod Frankrig. Måske begge kunne have levet med uafgjort, men alligevel får de det pis-mål lige til sidst."

Pierre-Emile Højbjerg:

"Det er svært at rose sin præstation, efter at man har tabt. Til tider får vi kontrolleret kampen okay. Jeg synes, at der mangler den sidste dynamik eller x-faktor foran," fortalte Højbjerg efter kampen til TV 2 efter kampen og fortsatte:

"De er det bedste hold i verden, og jeg synes også, at de får vist respekt for os. Den sidste rigtige beslutning eller afslutning kommer ikke altid, men vi får dem presset i bund til tider. Det er skide ærgerligt at den spiller, som alle holder øje med selvfølgelig scorer to mål," slutter Pierre med henvisning til Kylian Mbappé.

Rasmus Nissen Kristensen:

"Vi matcher Mbappé lige så godt som i Parken, men forskellen er at han er skarpere i dag. Det er lidt lige meget for os, hvem der scorer målene for Frankrig," sagde Kristensen til TV 2 efter kampen og uddybede:

"Mulighederne er at vi skal vinde for at gå videre, og håbe på at Frankrig ikke taber til Tunesien. Jeg ved ikke, hvad oddsene siger, men vi skal gøre vores."

Jesper Lindstrøm:

"Jeg er skuffet. Alle sammen er skuffet. Vi havde et helt fint resultatet i 1-1 mod verdensmestrene, så det er pisseirriterende, at de skal score til sidst."

Det er pisseærgerligt, at den ikke får en halv meter mere i siden, så er der mål," sagde Lindstrøm efter kampen til TV 2 og fortsatte:

"Dem, der kan være på bænken på Frankrig kan nærmest vinde det hele. De har så gode spillere på alle positoner, men jeg synes stadig at vi er et bedre hold. Vi har også kvalitet til at vinde."

"Det er skønt, at vi stadig har en chance. Vi spiller til der ikke er mere at spille om. Vi er optimistiske og gør hvad vi kan for at komme videre. Vi må fokusere på os selv."

Victor Nelsson:

"Det var fedt at starte inde. Det er en stor ting for mig. Det er en stor ting for alle spillere at få debut ved et VM," fortalte Nelsson adspurgt om at starte inde, inden han analyserede kampen over for TV 2:

"Det er er en fed kamp at spille. Det er en kamp, som bølger frem og tilbage. Der er perioder af kampen, hvor vi kommer til at stå lavt, når vi møder Frankrig. Det er en fed erfaring for mig at få."

"Det er ærgerligt og frustrerende (at tabe til sidst efter 1-1, red.). Der skal vi lukke til bagved. Vi har et udmærket resultatet. Så er det et pis-mål, som de får."

Danmarks næste og sidste gruppespilskamp i gruppe D er imod Australien på onsdag klokken 16:00. Her er de tvunget til en sejr, hvis de vil have chancen for videre avancement.

Skriv en kommentar