Danske kommentarer efter Tunesien-kampen

0

Danmark vs TunesienDanmark mødte tirsdag eftermiddag Tunesien, hvor holdene spillede 0-0. Her kan du læse en række kommentarer fra de danske aktører.

Danmark spillede 0-0 mod Tunesien i gruppe D tidligere i dag. Danskerne var ikke tilfredse med nulløsningen. Her er en række kommentarer fra nogle af de danske profiler.

Landstræner, Kasper Hjulmand:

"Jeg er ærgerlig, både over præstationen, specielt i første halvleg med den træge start og lidt langsomt spil, og så selvfølgelig resultatet," fortalte Hjulmand til DR efter kampen og tilføjede:

"Det bliver kompliceret, men det er bestemt ikke ovre. Vi er i gang med turneringen, men vi havde helt klart sat næsen op efter et bedre resultat."

"Jeg synes, at vi spillede for nervøst og for langsomt. Vi fandt ikke os selv i løbet af første halvleg. Der var perioder, hvor vi kom ind i det, men vi blev aldrig rigtig rolige og komfortable i spillet."

"Det kom først senere i kampen, så der er ingen tvivl om, at vi spillede en kamp under par."

Christian Eriksen:

"Jeg troede egentlig, at Corner scorede, og jeg tror også, han havde scoret alle andre dage, men det blev stolpe ud for ham i dag," fortalte Eriksen til DR efter opgøret og tilføjede:

"Jeg er lidt skuffet. Vi havde forventet mere. Vi har de chancer, der skal til, men vi får ikke afgjort det."

"Det ligner en sejr for dem, men i sidste ende er det okay for os. Jeg synes ikke, at de overraskede os, men vi får ikke rigtig fat i kampen, og vi laver for mange fejl, og vi får dem ikke presset langt nok tilbage."

"Vi skal være lidt mere dominerende, og vi skal kunne presse modstanderen længere tilbage på banen. Vi var ikke gode nok til at holde på kuglen, og få dem til at løbe."

Andreas Cornelius:

Cornelius havde kampens største chance, da han fik afsluttet på stolpen.

"Jeg har ikke set den igen, men der kom en bold på tværs, og så var der ikke nogen, der rigtigt ramte den. Jeg prøvede at komme på den, men fik ikke rigtig ramt den ordentligt," fortalte Cornelius til DR efter kampen og tilføjede:

"Den tog et lidt mærkeligt opspring, men jeg skal jo sætte den ind på en eller anden måde. Jeg burde måske bare løbe den ind i målet eller prøve at få kroppen på og få den trykket ind. Det føles, som om det var en stor chance."

"Vi sluttede af som det bedste hold. Vi skal generelt skabe flere chancer, men jeg synes, vi skabte nogle chancer, og vi var lidt uheldige i den situation, vi lige snakkede om, og at der ikke blev dømt straffe," sagde Cornelius og henviste til situationen, hvor en tuneser havde hånd på bolden, men kampens dommer afviste et straffespark, efter at have haft et VAR-gennemsyn.

Danmarks næste VM-opgave er på lørdag, hvor de møder Frankrig.

Skriv en kommentar